Zemřel bloger George Frank Novotny

My blogeři se většinou osobně moc neznáme. Většinou si tedy ani nevšimneme, že někteří z nás již odešli na věčnost k svému stvořiteli. Bohužel toto je i případ jednoho našeho bývalého kolegy, který psal blogy jenž mně osobně vždy zaujaly a obohatily - George Frank Novotny.

Již několik měsíců zde na blogu není přítomen a jeho osud mi byl neznámy. Párkrát jsme si vyměnili maily, ale v poslední době se neozval. Dnes večer jsem hledal informace k novému komentáři do práce a procházel jsem si blog na Lidovkách a tam jsme uviděl článek nadepsaný „In Memoriam“ autora George Novotny zde.

Skutečnost, že pan Novotný má blog na lidovkách mi byla neznáma a tak jsem si článek otevřel a nestačil jsem se divit. Bohužel s ukázalo, že se jedná smuteční oznámení o úmrtí samotného blogera George Frank Novotného.
Dle informace rodiny pana Novotného zemřel v USA již v červnu: 25.3.1948 Nymburk - 24.6.2012 Rapid City. Nevím jestli si někdo z rodiny pana Novotného přečte tento článek, ale osobně mi je úmrtí tohoto velmi vzdělaného muže líto. Přeji jeho rodině upřímnou soustrast v jejich zármutku nad smrti bratra, manžela a otce.

 

Hospodin je můj pastýř, nebudu mít nedostatek.
Dopřává mi odpočívat na travnatých nivách, vodí mě na klidná místa u vod,
naživu mě udržuje, stezkou spravedlnosti mě vede pro své jméno.
I když půjdu roklí šeré smrti, nebudu se bát ničeho zlého, vždyť se mnou jsi ty. Tvoje berla a tvá hůl mě potěšují.
Prostíráš mi stůl před zraky protivníků, hlavu mi olejem potíráš, kalich mi po okraj plníš.
Ano, dobrota a milosrdenství provázet mě budou všemi dny mého žití. Do Hospodinova domu se budu vracet do nejdelších časů.

(Žalm Davidův 23)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 30.7.2012 22:11 | karma článku: 28,10 | přečteno: 2984x