Za agresivitu muslimů v Olomouci si může naše společnost sama

Incident mezi muslimy a antiislamisty v Olomouci je dáván do souvislosti s islámskou agresivitou. Byť samozřejmě má islámské myšlení a vnímáni světa na celé věci svůj podíl, tak hlavními viníky jsme my Evropané.

Možná teď někteří čekají, že budu využívat incidentů ke kopání do IvČRN, byť o mně vůdce tohoto spolku Martin Konvička a jeho kamarádka Beatrice Radosa lžou a nenávidí mně za to, že nevidím svět jejich očima, tak s naprostou většinou sympatizantů IvČRN nemám problém, protože je ani neznám a hlavně oni, stejně jako Konvička a Radosa, neznají mně.  

Přesto si opravdu myslím, že za to co se stalo v Olomouci a co se bude stále častěji dít po celém území naši vlasti, může hlavně naše společnost a ne jen muslimové, či jiné menšiny. Muslimové, stejně jako Romové, jen využívají příležitosti, které jím nabízí naše společnost.

Posledních pár roků trávím svůj omezený volný čas hlavně studiem knih o evropském společenském vývoji, historií a filozofií a poslední dva roky mám i celkem dobrý přístup k nezkresleným informacím o situaci v Německu či Anglii. A na základě toho otevřeně říkám, že stále agresivnější chování některých muslimů či Romu je produktem hlavně zvráceného přístupu naši společnosti.

Muslimové jenž vyvolali konflikt v Olomouci pocházejí údajně z Velké Británie, podívejte se jen do pár zpráv o situaci, která tam panuje. V té zemi je jakákoliv kritika islámu považována pomaličku za těžký zločin a muslimští agresoři si tam mohou být celkem jistí, že ikdyž spáchají nějaké násilí, tak většinová společnost stejně obviní z odpovědnosti jejich oběti, které prý kritikou islámu či přistěhovalectví muslimy jen provokují. A podobně to známe i my s našimi romskými spoluobčany zde u nás.

Nedivím se pak agresivitě některých českých Romů či muslimů, vždyť oni byli naši společnosti vychování k tomu, že za všechny jejich problémy může naše společnost či nemuslimové. Dokonce mají i z přístupu současné společnosti dojem, že oni jsou něco více, když jejich agresivita a nenávist je omlouvaná a jejich oběti jsou ještě obviňované, že si vlastně za vše mohou samy.

Již před několika roky jsem upozorňoval, a později i podrobně dokázal ve své knize Islám a islamismus v České republice (ukázka zde), jak neziskové organizace a multikulturní aktivisté pronikají na české školy a umožňují tam působit islámské propagandě. Podobné to je i s proislámským vlivem v české politice. Nedivím se tedy postupné změně společenského klimatu a stále větší islamofilií.

Když si pozorně prostudujete psychologie a systém uvažováni muslimů, dobře ho popsal Alí Síná v knize Jak porozumět Mohamedovi a muslimům (ukázka muslimské "logiky" zde), tak k tomu přidejte způsob sebemrskačského uvažováni multikulturní propagandou ovlivněných lidí a poznáte, proč si mohou být muslimové jistí, že jim bude v této společnosti agresivita a nenávist procházet. 

Incident v Olomouci tedy není výjimečný, ale naopak jich bude (bohužel) přibývat. A to ani ne díky muslimům, jako těm kdož islamizaci České republiky vědomě či z vlastní blbosti pomáhají. Příštím místem útoku muslimů mohou být například Modlany, Teplice či Praha. Otázkou totiž není kdy, ale kde.

 
  
 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 1.6.2015 17:52 | karma článku: 37,88 | přečteno: 3255x