Z arabizace Teplic jsou někteří Tepličáci nadšení

Bezohlednost některých teplických podnikatelů a občanů již vyvolala radikální reakce. Zatímco někteří podnikatelé spolu s obyvateli nadšeně podporují postupnou kolonizaci Teplicka Araby a muslimy, vlastenci a obránci naší společnosti naopak přistupují k radikálním krokům na hraně zákona.

V době, kdy obrazně řečeno podnikavci vydělávající na přílivu arabské klientely do oblasti Teplic počítají utržené peníze, tak ti, jimž není kolonizace Teplic, Modlan a dalších míst lhostejná, vzdávají naději, že jim pomohou politici a místní samospráva a uchylují se ke kontroverzním pokusům jak islamizaci a arabskou kolonizaci zastavit.

A tak se objevila informace, že anonymní skupina Tepličanů zakopala na pozemcích, které Arabové skoupili, prasečí hlavy a chtějí tak znesvětit půdu, aby byla pro muslimy zneuctěná. Podrobnosti zde.

Také aféra s prodejem stavebních pozemků členům arabsko-islámské komunity v okolí obce Modlany na Teplicku neutichá. Kromě zhruba sto již prodaných parcel se objevují informace, že se v lokalitě plánuje prodej dalších desítek pozemků.

Celkově by tak v okolí obce Modlany získali muslimové několik set stavebních parcel se zástavbou. Ukázkou české malosti a dravého kapitalismu je postoj jisté Ivety Petrové, jejíž rodina s členy arabsko-muslimské komunity podniká. Petrová řekla mediím, že „Kuvajťané vadí lidem, kteří z nich nemají ani korunu“. Jistě. Ten, kdo je proti islamizaci České republiky či arabizaci Teplic a okolí, je asi automaticky i tím, kdo z toho nemá ani korunu a těm, kteří z toho mají peníze, nevadí, že prodávají svou zem a budoucnost. Hlavně, že mají prachy …

Když člověk poslouchá názory lidí, jako je paní Pekárková, nediví se tomu, že naše civilizace a společnost upadá. Jak vlastně mají mít samotní muslimové úctu k někomu, kdo je pro peníze schopen prodat i sám sebe?

Argument představitelů arabsko-islámské komunity, že se vlastně nic neděje, že většina lidí přijede na sezónu a pak odjede, je také zavádějící. Tím, že zde mají majetky a jezdí sem každý rok, jsou již jen krůček od toho získat nějakým způsobem trvalý pobyt a usadit se zde. O tom, jak si k tomu mohou dopomoci třeba i podvodem netřeba nic dodávat. Faktem je, že s hroutící se situací a přibývající populací na Blízkém východě je víc než pravděpodobné, že jednoho dne již tisíce Arabů z Teplic neodjedou, ale nadobro se usadí ve svých vilách a Modlany a Teplice se tak stanou první arabsko-islámskou enklávou v České republice …

V situaci, kdy zde máme již desítky mešit a modliteben, je jen otázkou času, kdy i údajně malá muslimská komunita začne víc a víc prosazovat své zájmy. To, jak to doposud dělá skrytě před českou veřejností, jsem popsal ve své knize Islám a islamismus v České republice. Stále více čtenářů mi píše, že je v šoku z toho, jak tato údajně malá komunita efektivně islamizuje Českou republiku.

K případu Modlan, bych ještě rád dodal toto:
Na základě telefonického rozhovoru se zastupitelem Pavlem Rajčanem jsme si ujasnili několik věcí, panu Rajčanovi se nelíbilo pouze zveřejnění informace, že „podle informací, co jsem zatím s kolegy zjistil, byla část pozemku původně nejspíše v obecním vlastnictví a byla odprodána za podezřele nízkou cenu."

Tuto informaci se nám doposud nepodařilo ověřit a náš informátor své tvrzení také doposud nedoložil žádným důkazem. Beru tedy tuto informaci za nepotvrzenou a falešnou a tímto se panu Rajčanovi i dalším zastupitelům omlouvám za její zveřejnění. Proti informaci o skupování pozemků v okolí Modlan pan Rajčan nic nemá. Jak poznamenal: je to věc, kterou místní obecní samospráva nijak nemůže ovlivnit, neboť soukromí vlastníci prodávají půdu členům arabsko-muslimské komunity legálně. V souladu se zákony schválenými českým parlamentem.

Ukázka běžného setkání v Teplicích

 

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 10.9.2014 11:38 | karma článku: 37,26 | přečteno: 3647x