Wikileaks po česku aneb Kavangate v zákulisí české levice

Mimo pozornost medií se českým nacionalistickým hackerům podařil další počítačový útok na levicové české politiky. A zveřejněné maily nejen zamrazí, ale možná leckoho i vyděsí. Milí levicoví politici a státní úředníci se totiž netají přátelskými vazbami na teroristické organizace v islámském světě a spoluprácí s íránským režimem.

 

Hackeři vystupující na internetu pod značením „Landsturm - velitelství ofenzivních kyberoperací a kyberšpionáže“ prolomili zabezpečení emailových schránek politiků jako je Jan Kavan, Jan Mládek a Jan Fišer.Nejzajímavější jsou emaily Jana Kavana, který v nich prozrazuje nejen množství informací ze zákulisí ČSSD a české levice, ale také své kontakty na islámské teroristy a totalitní režimy.Kavan se například chlubí tím, že je vysoce žádanou osobou v Íránu na inauguraci nového íránského prezidenta. Touto informací se chlubí v mailu zaslaném současnému ministrovi zahraničí Janu Kohoutovi, kterého oslovuje velice osobním pozdravem „ahoj Honzo“. V mailu se také hovoří o tom, že íránský režim kromě Kavana nadbíhá i Hynkovi Kmoníčkovi a  český ministr zahraničí slíbil íránské vládě, že na tuto akci pošle některého ze svých náměstků.Kavan také prozradil, že vývoj v ČSSD pozorně sleduje i britská Labour Party, kterou on osobně pravidelně informuje o vývoji v České republice. Znepokojivé je, že v mailech Jan Kavan apeluje na ministra Kohouta, aby mu díky svým kontaktům pomohl s bezpečnostní prověrkou. A co je úplně nejhorší - Kavan ho upozorňuje, že postoj českého ministra zahraničí k teroristické organizaci Hizballáh byl oceněn pozitivně v Libanonu. Tj. český ministr zahraničí je vnímán téměř jako přítel teroristů!

Mezi zveřejněnými maily jsou i osobní rodinné maily Kavana, ve kterých ho jeho příbuzná obviňuje z podvodu spáchaného na příbuzných v rámci dědictví apod. Kavan si také stěžuje, že mu prezident Miloš Zeman nechce pomoci získat bezpečnostní prověrku, která by mu zajistila místo o které tolik stojí.

Celá zveřejněná korespondence ukazuje nejen hluboce korupční a klientelistické vazby na české levicové scéně, ale také její hluboké kontakty s kontroverzními organizacemi, a co je horší, nejspíše i velmi přátelské vztahy s islámskými teroristy. Je jen škoda, že tyto informace zveřejnili hackeři českých rasistů a ne česká tajná služba BIS, poté co by Kavana zatkla. Tato kauza také paradoxně potvrzuje má varování o velmi intimních vztazích mezi částí české levice a islamisty, jež jsem uvedl ve své knize Islám a islamismus v České republice.

POZOR! Na základě nejednoznačného výkladu zákona zde nemohu uveřejnit ukázky zveřejněných mailů, ale šikovní lidé si snadno ověří, že jsem zde napsal pravdu a jen malý obsah toho co uniklo na veřejnost. Když toto provedla Wikileaks Američanům, levice tleskala. Uvidíme, jak bude reagovat nyní, po odhalení výše uvedené špíny a morálního bahna v rámci české levice.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 25.11.2013 19:57 | karma článku: 31,72 | přečteno: 2276x