Vznik mešity v Karlových Varech na lživých základech

Muslimská komunita v Karlových Varech si buduje mešitu, či spíše modlitebnu, za pomoci lží, manipulací a podpory muslima vyšetřovaného českou policií z šíření islámského extremismu. Ovšem obyvatelům okolo vznikající mešity to nejen nevadí, ale ani politiky v Karlových Varech to nezajímá.

Je to již asi povahový rys českého národa, že části naších spoluobčanů je budoucnost naší společnosti ukradená a pronikání problémových ideologií a lidí do naší společnosti je lidem jedno nebo naopak jsou nadšení, když na tom mohou alespoň vydělat nějakou korunu.

Přesně tohle je i případ vznikající mešity v Karlových Varech. Jak informuje zpravodajský web iDnes.cz, v Karlových Varech vzniká mešita (podrobnosti zde). Ovšem stejně jako v případě Teplic i zde vzniká mešita za pomoci lží a přetvářky.

Jak poukazuji ve své knize Islám a islamismus v České republice, mešita v Teplicích vznikla tak, že oficiálně se ani o mešitu nejedná. Veřejnosti byla celá stavba prezentována jako sídlo a kulturní centrum, jen mezi muslimy byla propagována jako mešita.

Dokonce v celé věci veřejnosti lhal i primátor Teplic p. Kubera (ODS), který nejprve v době, kdy již bylo o mešitě na radnici jednáno, tvrdil, že žádná mešita či islámská modlitebna nevzniká a potom, když vše již prasklo, začal tvrdit, že jde jen o malou modlitebnu a vlastně je dobře, že se Teplice připravují na to, až bude Česká republika zaplavena muslimskými přistěhovalci.

Obdobně v případě Karlových Varů tvrdí fa. Karlovarský Autorent, investor přestavby části objektu na Bezručově ulici v čísle 6, že jde o přestavbu na školicí středisko. Ve skutečnosti jde o přestavbu na mešitu a její zázemí. Opět tedy čeští muslimové lžou.

Jednatelem fa. Karlovarský Autorent je Raif Kemalov, který tuto firmu převzal před několika měsíci. Podle mluvčí magistrátu Heleny Kyselé, neví úřady nic o tom, že v prostorách bude muslimská modlitebna. Oficiálně tam má být školicí středisko. K tomu, že muslimové z Karlových Varů lžou se přiznal i šéf českých muslimů Alrawi, který je podle iDnes.cz v tomto lázeňském městě častým návštěvníkem. iDnes.cz Alrawi řekl, že „členové Muslimské obce Karlovy Vary připravují nové prostory, které budou sloužit jako modlitebna a centrum.“

Přitom právě působení Alrawiho kolem vzniku mešity v Karlových Varech by mělo být pro obyvatele a politiky varováním, neboť pod Alrawiho ochranou a vedením působil v brněnské mešitě např. Lukáš Větrovec, jehož kázání označila policie za trestné činy šíření nenávisti (podrobnosti zde) a sám Alrawi je policií vyšetřován kvůli kázání v němž nabádal brněnské muslimy, aby učili své děti nenávisti k nevíře v Alláha, tedy k bezvěrcům. (podrobnosti zde).

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 5.10.2013 9:53 | karma článku: 31,94 | přečteno: 2315x