Vláda ČSSD nepomůže Čechům, ale islamistům ano

Rozpoutání obchodní války současným bruselským vedením a naší vládou na jedné straně a Ruskem na druhé straně v příštích měsících přinese možná desítky tisíc nezaměstnaných. Je to v celku paradoxní, ale tuto válku rozpoutávají hlavně politici označující se převážně za levičáky, kteří se ale chovají víc než ignorantsky a kapitalisticky. 

Příkladem je náš levicový ministr zahraničí Zaorálek, který sice podporuje obchodní válku s Ruskem, ale zároveň říká, že sice politici rozpoutali obchodní válku, ale následky mají nést obyčejní lidé a podnikatelé. Říci to Kalousek nebo kníže, ještě bych to pochopil, ale kde je ta sociálnost a odpovědnost našeho místopředsedy ČSSD?

Dlouhodobě se specializuji na problém islamizace Evropy. Posledních pár měsíců se zdálo, že si tuto hrozbu uvědomuje stále více lidí a i naši veřejní představitelé a příslušníci tzv. „elity“ naší české společnosti s tím začnou konečně něco dělat. Jenže pak přišla kauza Ukrajina a vše je najednou jinak.

Dnes slyšíme od našich předních levicových i pravicových politiků, že Rusko je náš největší problém a úhlavní nepřítel. Vývoj směřuje k tomu, že zrušíme postupně naše obchodní vztahy s Ruskem a naši politici nás raději zaprodají muslimským zemím. Nebudeme tak závislí na Rusku, ale na islámu. Je to ovšem výhra?

Ano, můžete mne obvinit, že jsem agent Ruska, že přeháním či jsem islamofob, ale nemůžete popřít fakta. A fakta jsou jasná - cílem Ruska není rusifikace Evropy, mají jen své zájmy a ty prosazují, jenže islám to vidí jinak.

Cílem islámu je islamizovat celý svět. Jako bývalý muslim vím, co říkám. O tom, jak levice obdivuje islám a pomáhá islamizaci České republiky, jsem podrobně referoval i ve své knize Islám a islamismus v České republice. Nahradit naši závislost na Rusku závislostí na islámu není cestou z deště pod okap, ale do pekel. A jen to urychlí sebevraždu dnešní české společnosti.

A pan Zaorálek? Ten sice kašle na obyčejné české lidi, ale současně s tím posílá miliony korun do islámskými teroristy ovládaného pásma Gazy. Inu podpora islamistů je mu bližší než český člověk. Ale to je jedno, obávám se, že chudí a nezaměstnaní budou tak blbí a zase půjdou a hodí to Zaorálkově ČSSD v podzimních volbách.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 13.8.2014 12:54 | karma článku: 38,41 | přečteno: 2371x