V Německu nastupuje normalizace? Aneb už nás opět vyhazují z práce kvůli odlišným názorům

Přichází doba, kdy bude opět potřeba bojovat za naši svobodu a to nejen tu ekonomickou, ale i názorovou. A je jen otázkou jestli nebude potřeba místo další sametové revoluce spíše revoluce násilná? Anebo je zpět normalizace?  

V Evropě se stále více projevu nástup perzekuce občanů za jejich názor, který není v souladu s multikulturním vládnoucím režimem. Samozřejmě jde o normalizaci nastolovanou jiným způsobem než byla ta komunistická v Československu, ale dopad je podobný - lidé jsou vyhazováni z práce kvůli svým názorům. 

Tlak na umlčení a zastrašení multikulturnimu režimu nepohodlných názorů a hlasatelů nezpochybnitelných faktů odporujících neomarxistické ideologií je veden dvěma způsoby:

1- Pomoci zákonů proti údajnému hlásání nenávisti, rasismu a xenofobie.

2- Pomoci multikulturních aktivistů, kteří v institucích, organizacích a pomoci nátlakových akcí se snaží zastrašit, ty kteří mají odvahu veřejně prezentovat svůj názor a nenásilně hájit své přesvědčení a životní postoj.

Na ukázku dávám dva příklady z nedávné doby. 

V Německu je LEGÁLNÍ strana, jde o AFD, která čelí mediální kampani promultikulturních medií a jej členové jsou zastrašování  vyhazování z práce. Jako příklad může sloužit případ berlínského učitele Hendrika Pauliho, kterého vyhodilo vedení evangelickém gymnázia u Zeleného kláštera v Schmargendorfu za jeho politické přesvědčení, kdy byl členem LEGÁLNÍ povolené strany. Podle Svazu učitelů Německa je vyhazování učitelů za jejich názory v pořádku. Tedy zapamatuje si poznatek z této kauzy, že podle německé evangelické církve je povinnost podporovat příliv muslimů do Evropy, kdo má jiný názor bude vyhozen z práce a evangelické církve ... Podrobnosti.

Dalším případem je případ policistů, kteří si dali za okno časopis s fotkou šéfky strany AFD a okamžitě byli vyšetřování. Jestli byli i propuštění za dáni časopisu za okno nevím, ale vzhledem k tomu, jak se producírují politici podporující muslimskou imigraci do Evropy s policisty a je to ok, pak nezbývá než konstatovat, že se opět jedná o evidentní případ snahy zastrašit preventivně policisty, aby měli strach z multikultuniho režimu. Podrobnosti.

 Historie nás učí, že tam kde režim nastolí podobné pronásledování názorové opozice, tak dříve či později dojde k revoluci a násilí, hlavně pokud režim nemá oporu v populaci a jde proti názoru velké většiny obyvatel.

Je jistým historickým vtipem, že když poprvé budovali Němci jednotnou Evropu, tak to bylo ve jménu národního šovinismu a dnes buduji Němci jednotnou Evropu v absolutním protikladu ve jménu multikulturalismu a neomarxismu. Nacisticky režim prostě jen vyměnili za režim neomarxistický a proislámský.

Pokud se český, moravský a slezský národ postaví na stranu polského a maďarského národa a odmítne multikulturní neomarxistickou politiku Berlína a Bruselu, tak co udělají? pošlou na nás tanky jako v roce 1939? Pak nám nezbude než se bránit násilím ...

Pokud se ovšem český, moravský a slezský národ postaví na stranu multikulturního a neomarxistického režimu v Bruselu a Berlínu zanikne ... Musíme volit, tak jako 300 Sparťanů - národ a nesnáze nebo pohodlný život v otroctví?

Polská vlastenecká píseň o boji proti Německé okupaci - budeme opět muset bojovat s Němci vedenou EU o naší svobodu?

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 16.11.2016 19:30 | karma článku: 40,50 | přečteno: 2199x