V brněnské mešitě učí žáky multikulturalismus & modlitbu k Alláhovi

Jak by jste reagovali, kdyby jste zjistili že vaše dítě v rámci výuky ve škole je přivedeno do modlitebny svědků Jehovových a učeno se modlit dle jejich nauky? A jak se Vám líbí, že do brněnské mešity v rámci výuky k multikulturalismu vedou učitelé i velmi malé žáky a muslimové je učí jaké je to super žít dle islámu a modlit se k Alláhovi?

Ne nejedná se o vtip. Když jsem loňského listopadu zveřejnil fotky z návštěvy žáků gymnázia Bučovice v brněnské mešitě, kde jim předseda mešity a českých muslimů Muneeb Hasan Alrawi propagoval super islámské zahalení ženy, tak jsem si říkal, že by bylo super, kdyby se sehnaly i podklady k tomu jak školou povinné děti učí i modlit se k Alláhovi. Přece jen napsat tuto svou zkušenost z toho jak v brněnské mešitě propagují islám školním návštěvám mohu, ale fotka či video je silnější varování pro českou veřejnost než jen má slova.

Varováni myslím vážně, neboť zatímco v rámci výuky k toleranci a multikulturalismu čeští učitelé vodí žáky do mešit v Praze a Brně a tam jim muslimové speciálně připravenou propagandou propaguji islám, tak na rozdíl od islámu žádné jiné náboženství takovou podporu od českých škol a projektů EU na podporu multukulturalismu a pozitivního vztahu mládeže nedostává.

O tom, že jsou to ročně stovky škol, které navštíví v rámci programového plánu mešity a tam podstoupí „školení“, že je islám nejlepší a jsou jim dány brožůrky jenž šíří lži a polopravdy o naši evropské společnosti, křesťanství judaismu apod. jak píši ve své knize islám a islamismus v České republice.

Zde vám nabízím ukázku fotek jenž mi byly poskytnuty z jedné školní návštěvy v mešitě, kde šéf muslimů Muneeb Hasan Alrawi žáky právě učil jak se správně modlit k Alláhovi a to vše za bedlivého dohledu představitele saudskoarabské organizace WAMY, která byla jedním ze sponzorů ze Saudské Arábie, kteří financují výstavbu a část provozu aktivit českých mešit.

Tedy zde ukázka jak se české děti učí během návštěvy brněské mešity modlit k Alláhovi ...

Fotografie je zachycuje v části modlitby zvané RUKU, podrobnosti k islámské modlitbě s obrázky zde.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 17.1.2013 9:51 | karma článku: 32,83 | přečteno: 3961x