Ukrajina aneb milí politici a novináři nejsme idioti

Krize na Ukrajině nám opět ukázala, že mnozí politici a novináři považují nás, prostý lid za bandu kreténů, debilů či snad dokonce „loutek“ s nimiž jde v klidu manipulovat. Jak jinak si vysvětlit to, že desítky teroristů útočících v Kyjevě proti policistům a používajících ostatní neozbrojené demonstranty jako živé štíty, jsou oslavovány jako hrdinové?

Evropská unie a USA se regulérně podílejí na svržení demokraticky zvolené vlády a zevrubná analýza našich medií mi ukazuje, že jsme vystaveni skryté, podprahové manipulaci. Cílem této manipulace je nejspíše vyvolat dojem, že bývalý režim byl svržen legitimně a ospravedlnit tak státní převrat, za který by se ani před 60 roky komunisté nemuseli vůbec stydět. Tak byl proveden profesionálně.

Aby se podpořilo to, že starý prezident byl vlastně svržen oprávněně, jsme zaplavováni informacemi o tom, jak si žil nad poměry a jak jeho vláda rozkrádala Ukrajinu. Jaksi se nám již neříká nic o tom, že stejné rozkrádání a přepych je i dílem symbolů opozice. Například slavná Tymošenková má prsty v zpronevěře přes 7 000 000 000 korun! Jistě, nová vláda se již nejspíše postará, aby bylo vše zahlazeno. A aby zloději vypadali jako svatí, tedy pokud budou stát na straně Bruselu. Byť je případ vyšetřované zpronevěry zpochybňován, existují mnohé jiné případy podezření z korupce za vlády Tymošenkové. O některých se píše zde.

Ani vlastně nemusíme chodit tak daleko. Případů, kdy vládní představitelé rozkrádají stát, máme plno i u nás v České republice. Vzpomeňme si jen na případ současného premiéra Sobotky, který je podezříván z toho, že pomohl v černých machinacích kolem OKD, RPG Bytů apod. A to nehovořím už ani o tom, jak si v rozporu s dobrými mravy nechal z poslaneckých náhrad zaplatit několika milionový byt v Praze.

Jít logikou našeho ministra zahraničí Zaorálka či Bruselu, mohli bychom teď v klidu vyrazit do Prahy na Václavské náměstí. Dělat tam bordel, střílet po policistech a pak svrhnout vládu a vše by bylo legální, že?

Je třeba si uvědomit, že díky nezodpovědné podpoře Bruselu, státnímu převratu na Ukrajině a svržení DEMOKRATICKY zvoleného prezidenta, přestože hýřil a možná i korupčil, bude do budoucna snadné nejen pro Kreml, ale pro kohokoliv zpochybnit jakoukoliv vládu zvolenou v demokratických volbách, a poté ji i svrhnout.

O tom, že mezi tzv. mírumilovnými demonstranty byli teroristé vyzbrojeni střelnými zbraněmi a záměrně útočili na policii, se v našich mediích také moc nedočtete. To, že to jsou stoupenci nacistických kolaborantů Banderovců, se také zamlčuje. Jen se opěvuje, jací jsou to hrdinové. Stejně tak se nedovíte, že demonstranti v Kyjevě byli organizováni pomocí stejných letáků, jako mají islamističtí demonstranti v Egyptě:

A vlastně i kdybyste byl masovy vrah, kanibal či něco podobného, dokud tančíte, jak Brusel píská, jste v pohodě ...

Herman Van Rompuy (prezident EU - já ho tedy nevolil a vy asi také ne, že?), Viktor Janukovyč (dnes vlastně diktátor a masovy vrah, dle Bruselu) a Manuel Barroso (předseda Evropské komise, tedy vlastně šéf Bruselu)

Inu, v dnešní době internetu a ještě jakž takž svobody slova si může kdokoliv dohledat informace o tom, co se doopravdy děje na Ukrajině. Ano, a podle toho se pak můžete dále v životě rozhodovat, jestli budete věřit propagandě Bruselu nebo raději sami sobě ….

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 27.2.2014 16:22 | karma článku: 41,73 | přečteno: 3770x