Turecko je stejný agresor jako Rusko, ale to EU a USA nevadí

Kritici ruské agrese na Ukrajině by si měli vzpomenout na to, jak členský stát NATO napadl Kyperskou republiku, již několik desetiletí okupuje její území, ničí křesťanské památky a provádí vlastně tichou genocidu.

Ano, řeč je o (islámské) republice Turecko, která již několik desetiletí okupuje skrze loutkový stát území Kyperské republiky. Vše začalo 20. července 1974, kdy zahájila turecká armáda operaci Atilla a provedla invazi na Kypr. 

Na Kypru v té době netvořila velice malá turecká menšina souvislé osídlení, ale to nebylo podstatné. Turecká armáda porazila slabou kyperskou obranu a dosáhla vytyčených územních zisků na kterých poté instalovalo Turecko loutkový turecko-islámský režim.

Turci během invaze povraždili velké množství kyperských civilistů a tisíce kyperských mužů a žen zmizely navždy ve věznicích a popravištích Turecka. Celá okupace již trvá víc jak 40 let, a to s tichým souhlasem EU, USA a OSN. Turci obsazené území vyčistili od Kypřanů a křesťanů a usadili na něm turecké obyvatelstvo.

Po Arménském holocaustu je to další genocida a agrese, která Turecku prochází a EU či USA proti Turecku nijak nezasahují. Jak jsem již popsal ve své knize Arménský holocaust (iDnes.cz zde), tak Turci jsou minimálně v posledních 200 letech extrémně netolerantní a snaží se veškeré území pod svou kontrolou poturčit, případně islamizovat.

Já osobně již jen čekám na to, kdy se bude Turecko cítit dost silné, aby využilo milionů Turků v sousedním Německu, tento stát rozvrátilo a vytvořilo v něm své enklávy, či rovnou postupně celé Německo poturčilo a islamizovalo.

Vznik přistěhovaleckých muslimských či tureckých (případně jakýchkoliv jiných) enkláv je jednou z největších bezpečnostních hrozeb budoucnosti. Protože jakýkoliv muslimský politik je pak může využívat k vydírání Evropy a vyvolávání problému, jako to už dělal Adolf Hitler.

Ukázka snahy Turecka využívat Turky v Německu jako nástroj svého vlivu:

Erdogan: Německo není jen zemí Němců, ale i Turků

Erdogan k Turkům v Německu: Jsme jeden národ

Vlivný turecky politik: Západ patří historii, budoucnost patří muslimům

Strana Zelených se spojila s islamisty a požaduje pro Turky německé občanství

Turecko, po vzoru nacistického Německa, používá turecké komunity k prosazování vlastních zájmů

Turci v Německu jako nástroj zájmu Turecka

Erdogan označil snahu o zabránění vzniku tureckých enkláv v Německu za zločin proti lidskosti

Erdogan oslavuje osmanské dobyvatele Evropy

Mapa osídlení Kypru před tureckou invazí
Žluté oblasti – obydleno Řeky
Fialové oblasti – obydleno Turky
Červené oblasti – britské základny 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 19.6.2015 10:05 | karma článku: 23,71 | přečteno: 769x