TOP09 nás prodává islámským vrahům, ale vadí ji Čína ….

Pane Miroslave Kalousku, lžete nebo jste jen neinformován o aktivitách pana knížete a vašich členů? Představitele TOP09 totiž dlouhodobě podporují tyranský režim Saúdské Arábie.

Pan Kalousek napsal na facebook: „Napravme chybu. Nikdo si nesmí myslet, že ČR je ochotna obchodovat s lidskou svobodou.“ A já se už fakt směji, buď je pan Kalousek neinformován, nebo už má fakt naše občany za idioty a kretény.

Jen pro ukázku. Bývalý šéf TOP09 pan Karel Schwarzenberg se velice přátelsky kamarádi s islámskými vrahy ze Saúdské Arábie, kde lidská práva nemají nejen samotní muslimové, ale ani křesťané. Křesťanství je tam zakázáno a za jeho veřejné vyznání hrozí smrt.

Obdobně i starosta Prahy 1 a člen TOP09 Oldřich Lomecký podporuje islámské vrahy ze Saúdské Arábie, dokonce jménem radnice Prhy 1 dělají společné veřejné akce, které mají pomoci saúdskoarabské propagandě.

A teď si představte, že kvůli vztahům s Čínou tito pokrytci z TOP09 spustí halasnou kampaň o lidských právech. Lidi už nejsou idioti pane Kalousku, možná ještě se jich pár najde ve vaši straně, ale občané České republiky už dlouhodobě vidí, jak lžete a když jde o Čínu či Rusko, tak vám vše vadí, ale když jde o islámské vrahy co jsou přátelé Bruselu, tak najednou je vše pro vás v pořádku!!!

Pane Kalousku říkáte, že  „nikdo si nesmí myslet, že ČR je ochotna obchodovat s lidskou svobodou“, jenže vy z TOP09 už s lidskou svobodou obchodujete, oběti islámské tyranie jsou vám ukradeny, protože islámští tyrani jsou vašimi přáteli, hnus.

K tématu více zde:

Přátelé šéfa TOP09 Schwarzenberga jsou horší než Írán a Rusko!

Schwarzenberg: „Islám mi nevadí, mešity nechť si v Česku rostou“

Radnice Prahy 1 oslavila vznik islámského státu

Starosta Prahy 1 za TOP09 O. Lomecký nadšeně tančí s vyslanci ze Saúdské Arábie 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 29.2.2016 14:48 | karma článku: 36,87 | přečteno: 2381x