Tomáš Halík je podle šéfa českých muslimů vlastně hanebník

„Křesťané dodržující celibát jsou hanebníci, nesmí se jim přát k Vánocům, pokud jsou pro ně Vánoce okamžikem, kdy se narodil Ježíš jako člověk a Bůh. Muslimové nesmí Vánoce vůbec oslavovat, nesmí kupovat stromky a dávat dárky“, to je další ukázka z názorů Muneeba Hassana Alrawiho, vedoucí postavy českých muslimů.

Ukázka Alrawiho kázání o oslavě Vánoc a o křesťanských nevděčnících

Přes to vše to ještě není to nejradikálnější z názorů českých muslimů. Tento příspěvek patří naopak k těm umírněnějším. Nehodlám spekulovat o tom, jak si asi kněz Tomáš Halík vysvětluje, že podle šéfa českých muslimů a jeho známého Alrawiho je hanebník. Chci spíše poukázat na mnohem extremističtější názory jiných islámu znalých představitelů českých muslimů.

Jak upozorňuji ve své knize Ježíš Kristus a islám, nedávno odstoupivší pražský muslimský duchovní Samer Shehadeh vydal náboženské edikty (fatwy), které přímo vyzývají české muslimy k náboženské netoleranci.
Například:
- pokud je muslim ženat s nemuslimskou ženou, tak nemuslimská žena nesmí nijak ovlivňovat děti 
- pokud nemuslimská žena konvertuje k islámu, je automaticky rozvedena se svým nemuslimským mužem
- v manželství muslima s nemuslimkou vládne islám
- v islámské společnosti je zakázáno stavět kostely a synagogy

Obdobně se velmi tvrdě staví proti účasti muslimů na vánočních svátcích český islámský web skupiny sledované BIS s podezřením na extremismus zde.

A tak tedy zatím ještě Češi mohou v klidu slavit Vánoce, ale co v takových Teplicích? Při současné rychlosti šíření islámu v Teplicích a okolí Modlan tam bude brzy převaha muslimů - co tedy? Zakážou tam Vánoce? A co ženy, které si vzaly muslimy? Sice možná ještě Vánoce slaví, ale pokud se jejich manžel nechá zblbnout Samerem Shehadehem nebo skupinou Sharia4czechia, tak již brzy mohou mít po legraci ....

Alrawi káže v Brněnské mešitě

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 11.12.2014 11:49 | karma článku: 33,26 | přečteno: 2499x