Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VentreSaintGris_X1

7. 12. 2010 12:51
cituji: "Všichni jen z loajálnosti mlčí"...

No vidíš, a když kritici islamofašismu tvrdili, že je sice pravda, že ne každý muslim je terorista, ale to z nich ještě nedělá tzv. umírněné a mírumilovné, maximálně jdou označit za dočasně pasivní, protože nikdy se nepostavili nějak relevantně na stranu nás kafirů a "nevěřících psů" proti svým seberadikálnějším muslimským soudruhům, tak jsi opět kvákal něco o islamofobii. A teď píšeš to samé, včetně slůvka "všichni", za které by multikulťáci jako ty každého jiného ztrhali do xenofobů a rasistů, kteří všechny muslimy hází do jednoho pytle.

Nevím o co ti sice jde, možná, že jsi v sobě po letech takíjování a krytí svinstev našel poslední špetky cti a studu, ale stejně se obávám, že to nakonce zase překroutíš v tom smyslu, že za to stejně můžou všichni okolo.  Ve stylu té multikulturní soudružky, co navšívila jedno pěkné monokulturní islámské ghetto, byla obohacena skupinovým znásilněnim od muslimů a když se vyplakala, tak stejně začala tvrdit, že za to může západní civilizace apod.

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

7. 12. 2010 12:38
Lhoťane,

kdy se omluvíš všem kritikům muslimů, exmuslimům a dalším, co přesně toto léta tvrdili (podpora a velebení islamistů, financování wahábisty z SA, takíja o multikulturalismu a "mezináboženském dialogu" atd.) a ty jsi je dehonestoval do islámofobů a rasistů...

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

7. 12. 2010 12:42
Re: Lhoťane,

P.S. Místopředsedou toho tvého obskurního spolku, který stavíš na piedestal dobra, je také jistý Větrovec, který propaguje vraždění kritiků a odpůrců islámu apod.

"Karikatury a Selman Rushdie jsou osobité případy, které věrně ilustrují dnešní dobu. Je třeba zdůraznit, že v obou případech jde o činy, které by v ukázkovém případě šarí'atské zákonnosti a existence islámského státu představovali přímý atak na islámské zřízení, podstatu soužití pod šarí'atskou zprávou a muslim, který by je spáchal, by se tím stal odpadlíkem od víry, který by navíc ohrožoval šarí'atský státní systém, za což by mu právem náležel hrdelní trest," řekl Větrovec."

0 0
možnosti
M

musulman

7. 12. 2010 11:43
No, tak nějak

muslimští lídři potřebují hluchou a němou, snadno manipulovatelnou masu věrných (spíše neodporujících). Stejně jako všichni, po absolutní moci toužící, diktátoři. Tak se jim nevzpírejte a zařaďte se do své pozice poslušného věřícího muslima. Odporovat "lídrům" vaší ideologie je přece HŘÍCH. Jedině, že by jste měl ambice, stát se novým "lídrem" a ovládnout tuto masu ve svůj prospěch. ;-)

0 0
možnosti
B

bětka.báthory

7. 12. 2010 13:12
Upřesním

Muslimští lídři potřebují masu hluchou, slepou, ale hlavně BLBOU...

0 0
možnosti
K

ksatrija2

7. 12. 2010 10:59
Islám je stejný hnus jako Nacismus

""Už tím se alespoň rozdělí víra a politikaření, která spolu nemá co dělat."" Pane Lhoťane to je pouze vaše zbožné přání. Islám byl-je-a ze své podstaty bude především perverzní politickou ideologií srovnatelnou s Nacismem!!

0 0
možnosti
JT

killy

7. 12. 2010 8:14
No, řekněte ! Takové krásné bílé ráno.

Ladovy obrázky za oknem. Svátky míru a klidu se blíží.......

A DO TOHO LHOŤAN !! :-(:-(:-(

0 0
možnosti
IB

isabell

7. 12. 2010 8:51
Re: No, řekněte ! Takové krásné bílé ráno.

;-D

0 0
možnosti
VK

egypttwo

7. 12. 2010 8:12
lež ???

Třeba se zase Lhotan a spol. domluvili na lhaní jako v případě Matouše, kterému vedení muslimů dovolilo, aby tvrdil, že není muslim. Vše v dobré věci. Viz. zminovaný článek Lhotana o kritice muslimů ze včerejška. Kusák

0 0
možnosti
L

laduk

7. 12. 2010 7:59
uff...

Bašibozuk mluví o občanské společnosti

„Křesťané mohou v Gaze žít, jen pokud přijmou islámské zákony včetně zákazu alkoholu a příkazu, aby ženy chodily na veřejnosti pouze se zakrytou hlavou.“  Upozornil také, že „křesťané, kteří se budou v Gaze zabývat misijní činností, musejí počítat s tvrdým postihem.“

0 0
možnosti
N

nnyky

7. 12. 2010 7:52
Lepší "hluchej a slepej", než živá bomba!

A výraz "dobré jmého islámu" je takhle po ránu taky pěknej hnus :-(Rv

0 0
možnosti
TK

koutlosh

7. 12. 2010 7:44
Od dob Saladina

to jde s tím Islámem z kopce, není taková legrace obrátit celosvětový trend.

0 0
možnosti
T

thimočovina

7. 12. 2010 7:30
taková stupidní sebepropaganda na blog nepatří

začněte ten alkohol konečně zvládat Rv

0 0
možnosti