Tisíce zfanatizovaných muslimů opět řádily ve Francii

Záběry, které Vám opět nejspíše česká media nepřinesou. Tisíce zfanatizovaných muslimů útočí na francouzskou policii a hulákají Alláhu akbar. Pokoušejí se napadnout židovskou menšinu a synagogu a nakonec na velkém shromáždění mávají palestinskými vlajkami a symboly islámského džihádu.

Toto vše můžete shlédnout na níže uvedeném videu na webu Youtube.com. Když sleduji záběry těchto fanatiků, tak si říkám, jak je ještě mohou naši multikulturalisté obhajovat? Jak mohou naši politici podporovat Brusel v jeho snaze nastěhovat sem další a další podobné lidi?

Jak jsem upozornil ve své knize Islám a islamismu v České republice, a jak sami opět nedávno deklarovali čeští muslimové, je jejich cílem zničení státu Izrael a islamizace Evropy, Čech a Moravy. Znáte lepší důvod proč konečně pochopit, že existence a přežití státu Izrael je v zájmu nás všech? I včetně našich evropských antisemitů a antiizraelců? Proč národ mlčí k tomu, že Brusel tyto lidi úmyslně podporuje v přistěhovalectví do Evropy, a chtějí je tlačit i do Čech a na Moravu?

Je to jednoduché. Když necháme padnout stát Izrael, muslimové se budou cítit ještě silnější a přitvrdí i v Evropě. Tak jako zrada Československa v Mnichově posílila nacisty. Zradí opět západoevropané?

Na webu jihadwatch to dobře komentují slovy, že takovíto lidé se těžko budou integrovat do evropské společnosti ...

 

 

 

 

Videoreportáž z muslimské demonstrace ve Francii

Fotografie z muslimské demonstrace stará pár hodin - tohle není Irák, ale Francie!

Další videa a komentář v angličtině zde.

Ukázka jak se káže proti židům v českých mešitách

V Praze muslimové před izraelskou ambasádou vyhrožovali židům opět masakrem

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 14.7.2014 18:36 | karma článku: 42,93 | přečteno: 8648x