Syrští povstalci zavedli mučení a popravy skrze ukřižování

Britský deník Daily mail zveřejnil příběh s fotografiemi o zavádění brutálního mučení a poprav formou ukřižování na územích obsazených povstalci proti vládě Asada v Sýrii. Syrští povstalci uvádějí jako důvod zabíjení tvrzení o tom, že jejich oběti vedly válku proti muslimům.

Podle obránců lidských práv spáchali vraždy syrští povstalci v lokalitě Raqqa a umučené umístili na kruhovém objezdu s nápisy v nichž tvrdí, že mrtví nesli odpovědnost za útok na bojovníky al-Kaidy a byli za to zabiti.

Stále větší brutalita syrských povstalců vůči jejich odpůrcům ukazuje na to, že sekulární diktátor Asad posiluje své pozice a přivádí islamistické povstalce do kritické situace. Také stále více syrských křesťanů z řad povstalců opouští jejich stranu a přechází na stranu Asada. Odvety islamistů jsou poté namířeny na křesťanské vesnice a čtvrtě syrských měst. Jen v posledních měsících syrská opozice povraždila desítky křesťanů za údajnou podporu Asada a vedení války proti islámu.

Tragédií je fakt, že syrský diktátor se těší podpoře Ruska, kdežto syrská opozice se těší podpoře USA a Evropy. V řadách syrských povstalců bojují stovky muslimů z Německa, Rakouska, Francie, České republiky a dalších evropských zemí. Mimo verbování do syrského džihádu se například v českých mešitách organizují i finanční sbírky na podporu syrské opozice, a to nejspíše s tichým souhlasem českých tajných služeb. Otázkou je, co jim islamisté nabízejí jako protihodnotu? Snad pomoc v aktivitách proti Rusku?

Nepotvrzené informace hovoří o tom, že již několik českých muslimů bylo v Sýrii zabito na straně islámských teroristů. Až se ti, co přežijí, vrátí zpět do České republiky bude zde ještě pěkně veselo.

Fotografie z deníku DAILY MAIL ukazuje brutalitu syrských povstalců

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 1.5.2014 11:03 | karma článku: 27,15 | přečteno: 1347x