Stane se ČR cílem islámu č. 1 kvůli Zemanovi?

Pokud si občané České republiky zvolí za prezidenta Miloše Zemana je velice reálné, že se naše země, naše ambasády a občané stanou cílem číslo 1. pro muslimské teroristy a bojovníky za islám. Otázkou tedy je jestli se mají občané před islámem sklonit a nevolit Miloše Zemana nebo naopak ignorovat reálné riziko násilné islámské odpovědi na naši svobodnou volbu.

Málokterý občan naši vlasti si totiž uvědomuje, že v dnešní době je Miloš Zeman jediným vrcholným politikem západní civilizace, který byl premiérem a má velkou šanci být i prezidentem a přitom se netají svým odporem k islámu.

Miloš Zeman o islámu doslovně řekl:
„Nepřítelem je anticivilizace táhnoucí se od severní Afriky až po Indonésii. Žijí v ní na dvě miliardy lidí a financovaná je dílem z prodeje ropy, dílem z prodeje drog," řekl o muslimském světě.“ Zdroj Idnes.cz

Miloš Zeman například v rozhovoru pro časopis Reflex říká: „Umírněný muslim je contradictio in adjecto, tedy protimluv, stejně jako contradictio in adjecto je umírněný nacista. Například v dubnu 1945 existoval jeden umírněný nacista, který nabídl spojencům jednávání o separátní kapitulaci německé říše. Jmenoval se Heinrich Himmler, organizátor vyvražďování Židů. Samozřejmě, že připouštím, že muslimové mohou konvertovat, za to jim ale mimochodem hrozí trest smrti. To přece není náboženství lásky a už vůbec ne tolerance, ale náboženství nenávisti.“ Zdroj.

Pochybuji, že by po zvoleni prezidentem Miloš Zeman na tato svá slova zapomněl a začal by islámu a velvyslancům muslimských zemí v Praze poklonkovat. Naopak v případě jeho zvolení lze očekávat ostrou reakci muslimů. Vždyť k jejich nenávistným reakcím k západním a Evropským zemím stačí mnohdy mnohem menší věci než to, že si občané České republiky svobodně vybrali za prezidenta kritika islámu.

Svobodný je ten národ, který není podřízený moci a vlivu žádného jiného národa. Tedy jsme svobodní nebo někteří z nás ze strachu z islámského násilí nebudou volit Zemana? Pokud si občané zvolí Zemana za prezidenta budeme jedinou zemí na světě, která bude moci být hrdá na to, že u nás opravdu multikulturalismu je brán jako falešná ideologie na levici i pravicí a budeme jedinou svobodnou a demokratickou zemí v jejímž čele stoji kritik islámu.

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 23.1.2013 11:02 | karma článku: 35,62 | přečteno: 5280x