Společná strategie nacismu a islámu k porážce civilizace

Co má Hitler společného se zakladatelem islámu Mohammedem? Víc než si myslíte! Nově vydaná kniha „Jak porozumět Mohamedovi a muslimům“ totiž podrobně popisuje podobné myšlení jaké měl Hitler, Mohammed a další psychopati.

Například to, jak si Hitler hrál na ochránce utlačovaných Němců v Polsku a Československu. Jak se tvářil jako vůdce odporu proti bolševismu apod. Ukazuje podobné myšlení, jako měl Mohammed, který taktéž „zachraňoval“ své stoupence před zlem nevěřících.

Právě rozborem příčin, kde se bere Mohammedova psychopatická porucha a proč jsou podobnou poruchou nakaženi i jeho doslovní vyznavači, se zaobírá Alí Síná ve své knize „Jak porozumět Mohamedovi a muslimům“.

Upřímně řečeno - až po přečtení této knihy jsem si pořádně uvědomil, kde byly hlavní body toho, proč jsem si v dobách svého působení mezi českými muslimy lidově řečeno nesedl  s představiteli českých muslimů, jako je například Muneeb Hasan Alrawi či Vladimír Sáňka. Oni se snaží o co nejvěrnější napodobení Mohammeda. A protože Mohammed trpěl psychologickou poruchou, byl lhář a narcista, přejímali tyto jeho vlastnosti i oni, což dělá samozřejmě každý muslim, který se snaží být přesně jako Mohammed. Ukázku z knihy si je možné přečíst zde.

Co to pro nás znamená? Naše dnešní společnost je slepá a lhostejná k budoucnosti našich potomků. Žijeme v době povrchního konzumního stylu života bez jakékoliv úcty jak k minulosti, tak k budoucnosti. Tedy žijeme v době, která je ideální pro šíření islámu v sílící muslimské populaci v Evropě. Rozmach islámu v Čechách a na Moravě to jen potvrzuje. To, že šíření islámu v Evropě je bezpečnostní problém, je už známo i českým armádnim expertům. (Podrobnosti zde)

Víte, on si Hitler stěžoval, proč sakra musejí mít Evropané křesťanskou víru, když by ta islámska byla podle Hitlera lepší. Inu, jeho sen se mu splňuje až po jeho smrti - Evropa se islamizuje a křesťanství se vytrácí.

Podle svědectví jeho architekta Alberta Speera prohlásil Adolf Hitler: „Je naším neštěstím, že máme špatné náboženství. Proč nemáme náboženství jako Japonci, kteří považují sebeobětování za vlast za nejvyšší ctnost? Také náboženství mohamedánů by nám vyhovovalo lépe, než křesťanství, které je poddajné a ochablé.  Zdroj zde.

Muslimští vojáci SS se modlí k Alláhovi

Nejoblíbenější arabská kniha je od Hitlera

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 2.11.2014 17:11 | karma článku: 32,53 | přečteno: 1604x