Slováci v řadách bojovníků Islámského státu

Podle slovenské tajné služby bojuje v řadách islámského státu do deseti slovenských muslimů. Po tisících muslimů z Německa, Francie, Anglie či sousedního Rakouska se k pravověrným muslimům přidávají i Slováci a je jen otázkou kdy se objeví i Češi. Dnes je poslední den voleb a rozhoduje se i o tom, jestli budou podpořeny politické strany a politici, kteří praktikují vůči islamizaci Čech a Moravy appeasement.

Hrozbou ovšem nejsou pouze tisíce našich muslimů bojujících někde v Iráku a Sýrii, ale i jejich souvěrci u nás. Podle informací, které unikly z kruhů našich evropských bezpečnostních služeb do medií, již desítky mešit po celé Evropě se přihlásily k podpoře Islámského státu.

Co by nás mělo ovšem varovat před nárůstem muslimské komunity u nás je fakt, že stovky pravověrných muslimů zaútočily mačetami na protestující Kurdy u jedné z radikálních mešit. Ano, kousek od nás, v Německu, je již přes 4 miliony muslimů a jejich sebevědomí a ochota uchýlit se k násilí narůstá.

Někdo může argumentovat, že u nás to nehrozí, že u nás šéfové mešit přece veřejně odsoudili Islámský stát a jeho chování, ale copak jsou naši lidé naivní? Co měli šéfové mešit asi dělat? I kdyby si mysleli, že chování Islámského státu je správné, nikdy by to u nás veřejně neřekli!

O tom, co si myslet na jejich odsuzování pravověrných muslimů, rád odpovím jednou ukázkou. Šéfové českých mešit, včetně šéfa muslimů Muneeba Hassana Alrawiho, odsuzovali vždy terorismus, ale zároveň schvalovali sebevražedné atentáty na židovské civilisty v Izraeli nebo útoky na naše vojáky v Iráku a Afghánistánu, kteří tam byli společně s americkými vojáky. Podrobně jsem to rozepsal ve své knize Islám a islamismus v České republice.

Tedy, klidně si myslete, že šířím islamofobii, xenofobii či se muslimům mstím, jak se těmito tvrzeními zaklínají naši čeští muslimští extremisté a jejich multikulturní spojenci, ale až i u nás bude situace vypadat jako v Německu či jiných zemích, kde jsou již miliony muslimů, pak si můžete jen nadávat sami na sebe.

Policie chrání skupinku Kurdů před útoky muslimů

Ozbrojení muslimové před mešitou v Hamburku

Německá policistka odnáší mačety a nože zajištěné u muslimů v Hamburku, na zemi leží zkrvacené oblečení

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 11.10.2014 10:39 | karma článku: 40,38 | přečteno: 5714x