Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Podruhé vás upozorňuji, že v každém článku porušujete kodex blogera odkazováním na svojí knihu, Lhoťane. (Bloger nesmí v blogu propagovat vlastní nebo cizí komerční aktivity způsobem, který by mohl být považován za skrytou reklamu.) Chcete, aby vás odsud vykopli, jako vás vykopli z brněnské mešity?

0 0
možnosti
SB

Jsem odpůrcem islamizace Evropy a často to na diskusích zmiňuji. Dokonce si z toho někteří jiní pravidelní účastníci dělají legraci, že prý o problému islámského přistěhovalectví píši i při tématech, které s tím údajně nesouvisejí (což není podle mého názoru pravda). Přesto nyní nechápu ve Vašem blogu jednu věc: Jestliže policie někoho zastavila pro banální dopravní přestupek, proč mu potom prohledávala auto? Jestliže vjedu do křižovatky na červenou, jestliže nedám v uzavřené obci přednost autobusu, který vyjíždí se stání na kraji silnice nebo jestliže zapomenu před odbočením vyhodit blinkr, tak to přestupek je a já musím být potrestán, ale proč by mi měla policie kvůli tomu prohledávat auťák?

1 0
možnosti
MK

protože jejich auto nemělo pojistku a bylo zabaveno a odtaženo na hlídané parkoviště. A pokud si ten 2 měsíce starý článek pamatuju, přišel si jeden z nich pro něj a před předáním ho zkontrolovali a zabásli je všechny. Následně se našli videa všech mírumilovných a ublížených jak z něj vystupují, protože se jim na cestě k té show pokazilo. Tož tak nějak.

2 0
možnosti