Šéf pražských muslimů chce zákaz kritiky a satiry islámu

Máme se bát prvního muslima v českém parlamentu? Já doufám že ne, ale vyjadřování čelních představitelů muslimů v České republice mi moc na klidu nepřidává. Nedávno například šéf pražské Muslimské obce Vladimír Sáňka horoval pro to, aby bylo zakázáno kritizoval islám a nebo si z něj dělat legraci. Otázkou je nakolik ho bude poslouchat nový senátor ČSSD Hassan Mezian.

V rozhovoru pro Český rozhlas Vladimír Sáňka řekl, že „Oba tyhle případy (tj. film Nevinnost muslimů a spisovatel Salmaj Rushdi) se dostávají za hranici svobody slova, tady na Západě je svoboda slova téměř něco svatého a nikdo ji nesmí porušit, ale neplatí to ani tady. Vždyť máme zákony, které mohou trestat hanobení rasy, národa a další jiné věci. Svoboda slova proto nemůže být bez hranic a tady ta hranice byla překročena a měl by existovat elementární respekt k přesvědčení druhých.“

Takže až si opět  multikuturalisté pozvou pana Sáňku nebo jeho soukmenovce na propagaci jak je islám super a mírumilovný, měli by si uvědomit, že tím pomáhají šířit proti-evropskou propagandu a netoleranci.

Sám Sáňka říká, že veřejné promítáni čehokoliv urážlivého k islámu nebo jej kritizující je špatné, neboť to vyvolá reakci muslimů. Jeho vlastními slovy: „Viděl bych to jako chybu, kdyby se snímek promítal veřejně, protože by mohl vyvolat další protesty, samozřejmě i v Evropě.“

Ano, mise islámských fanatiků a teroristů byla splněna. Zatímco jedni vraždí a zastrašují, druzí hrající si na ty hodné, říkají Evropě. Mlč Evropo. Nekritizuj islám nebo přijdou ti méně hodní a budou vraždit a ničit. Jenže cíl obou je stejný – umlčet kritiku a ty co upozorňují na lhaní a nebezpečí islámu.

V rozhovoru pro Český rozhlas také Vladimír Sáňka řekl, že v islámu kdo zabije nevinného člověka, tak jako by zabil celé lidstvo“. Ano, po těchto slovech muselo zaplesat srdce každého multikulturalisty a islamofila, jenže proč tedy potom muslimové vraždí odpadlíky od islámu, kritiky islámu apod.? Samozřejmě z toho důvodu, že ta údajná nevina se nevztahuje na naše vidění světa, ale na vidění světa dle islámu. Tedy děláte co chce islám jste nevinní, pokud, ale neposloucháte islám jste vinni a je v pořádku vás zabít. Právě to ukázal svým příkladem sám Mohamed, který nechal vraždit své kritiky a odpůrce, byť ho neohrožovali fyzicky jen zpochybňovali jeho tvrzení či ho karikaturovali, jenže to už Sáňka neřekne, protože by tím poškodil svou vlastní propagandu.

Dalši ukázky kontroverzních výroku pana Sáňky a jeho kolegů uvádím v knize Islám a  islamismus v České republice (například zde) a pro nezasvěcené a neznalé islámské propagandy to jistě neni příjemné čtení. Gratuluji tedy Českému rozhlasu, že bez špetky kritiky pomohl šířit lži a propagandu islámu a pomáhá v zastrašování naších občanů. Kdo by podporoval ty co varují před islámem, když muslimové říkají, že když nebudou kritici islámu umlčení bude zle?"

Rozhovor si můžete poslechnout zde.

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 29.10.2012 12:13 | karma článku: 36,09 | přečteno: 4758x