Šéf českých muslimů přiznal neslučitelnost islámu s naší společnost

Šéf českých muslimů Muneeb Hassan Alrawi v Českém rozhlasu přiznal neslučitelnost islámského práva šaría s českými zákony a řekl, že se (zatím) v Čechách a na Moravě prosazovat nebude. Inu, je tu málo muslimů (zatím). Také opět neopomněl obhajovat projevy islámského extremismu v české muslimské komunitě s tím, že vše bylo Lhoťanem zmanipulováno. 

Předseda Ústředí muslimských obcí v ČR a Muslimské obce v Brně (taktéž předseda Islámské nadace v Brně) Muneeb Hassan Alrawi opět nezklamal. V pořadu Českého rozhlasu Pro a proti dne 21. listopadu 2014 (zvukový záznam zde: http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3256111#.VHQvu2h52ZA.facebook ) řekl, že jsem měl záměrně zmanipulovat nahrávku, v níž pan Muneeb Hassan Alrawi káže v brněnské mešitě nenávist vůči nevíře v Alláha (nahrávku vyšetřovala policie, více zde: http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/policie-se-zajima-o-lidra-ceskych-muslimu-v-kazani-udajne-nabadal-k-biti-deti-a-nenavisti--1253436
Záznam nahrávky:

Dále Alrawi tvrdí, že stejně tak byly zmanipulovány i další podobné nahrávky z brněnské mešity, které byly zveřejněny a vyšetřovala je policie. Podrobnosti k nahrávkám zde:http://brno.idnes.cz/policie-kazani-v-brnenske-mesite-bylo-trestne-je-ale-promlcene-pbq-/brno-zpravy.aspx?c=A120526_1783737_brno-zpravy_borZáznam nahrávek je zde:

Alrawi dále řekl, že:
„Tato nahrávka (tj. jeho projevu v brněnské mešitě) byla jasně zmanipulovaná a úmyslně špatně přeložena, tam nebyla nenávist vůči nikomu“ … „on to úmyslně tak jaksi vyložil a všichni to berou“.

Pan Alrawi pro svá tvrzení nemá žádné důkazy, protože jsem prostě nic takového neučinil, kromě toho ten projev si překládal on sám, což v pořadu poté sám přiznal a tak sebe sama usvědčil ze lži. Proč tedy ovšem opakuje neustále v médiích tyto goebbelsovské lži?

Z dob, kdy jsem působil v muslimské komunitě v Brně, jsem byl opakovaně svědkem setkání pana Alrawiho s představiteli policie ČR a jeho vychloubání se, že udržuje kontakty s pracovníky Bezpečnostní informační služby, kteří mu výměnou za jeho spolupráci dle potřeby pomohou „zahladit“ jakýkoliv problém.

Proto mám obavu z toho, že vyšetřující orgány byly v minulosti v kauzách dotýkajících se kontroverzních projevů pana Alrawiho a hlásání islámského extremismu v muslimské komunitě vystaveny tlaku na to, aby vyšetřování bylo odloženo/uzavřeno a pan Alrawi těchto skutečností může využívat k útokům vůči mně a šíření lží o mé osobě s cílem bagatelizovat očividné projevy islámského extremismu v jím řízených islámských organizacích.

Panem Alrawim řízená organizace například vydala i knihu islámského extremisty, kvůli níž byl zásah v pražských mešitách. Podrobnosti zde:
http://zpravy.idnes.cz/policejni-zasah-uooz-v-mesitach-dnk-/krimi.aspx?c=A140509_175806_krimi_hro

Tím, že jsem upozornil na šíření islámského extremismu v české muslimské komunitě a hlavně v organizaci vedené panem Alrawim, kterážto nebyla nejspíše vůbec pod monitorováním Bezpečnostní informační služby, jsem nejen ohrozil zájmy osob šířících v České republice islámský extremismus, ale vyvolal i jejich touhu po tom se mi mstít a očerňovat mne. Důkazy o dvou tvářích lidí jako je pan Alrawi jsem uveřejnil ve své knize Islám a islamismus v České republice a projevy netolerance v české muslimské komunitě jsem uveřejnil v knize Ježíš Kristus a islám.

Inu vidíte? Lhoťan je tak mocný, že manipuluje s českou policií, úřady a donutil je k tomu, že označili projevy v brněnské mešitě za hlásání náboženské nenávisti (viz. Policejní expertiza projevu arabského kazatele a českého překladatele Lukáše Větrovce o židech) … jsem jen zvědav kolik lidí Alrawimu tuto jeho goebbelsovskou propagandu lidově řečeno „žere“?

Alrawi se svými kumpány 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 26.11.2014 9:30 | karma článku: 35,81 | přečteno: 2764x