Šéf českých muslimů podpořil (proti)akci studentů na Albertově

Jsou věci, jež mne opravdu dokáži překvapit. Například, když bývalý neúspěšný politik KDU-ČSL začne podporovat předního českého islamistu. Chápu, oba pánové se potřebují, ale je to prostě divné.

A tak nás Parlamentní listy informují o tom, že šéf českých islamistů Alrawi jel na demonstraci studentu do Prahy, uctít 17 listopad bez prezidenta Zemana. A nejel tam sám, jel tam s bývalým politikem KDU-ČSL Davidem Mackem, kterého jihomoravští lidovci odmítli nominovat do krajských voleb a on par hodin na to oznámil odchod z KDU-ČSL a označil tuto stranu za vlastně islamofobní a jako jeden z důvodu, proč odchází z KDU-ČSL uvedl, že necítil podporu pro své aktivity s českými islamisty.

A tak oba pánové, společně s partou mladých lidí, jeli do Prahy. Davida Macka a jeho názory moc neznám. Veřejně horoval proti mešitě v Brně a proti islámským hodnotám, aby je dnes po ztrátě pozice v KDU-ČSL, naopak vyzdvihoval. Když jej budu parafrázovat, tak by si měl možná sám rozmyslet, jaké to hodnoty vlastně chce? Islámské nebo křesťanské? Jak sám říká v tom videu:

Naopak šéf českých islamistů Alrawi je vcelku známy, podporuje teroristické hnutí Hizballáh, souhlasí s barbarskými islámskými zákony apod. No, nevím, jestli zrovna za tyto barbarské hodnoty bojovali čeští studenti v roce 1939? David Macek si s Alrawim asi myslí, že ano.

Skutečnost, že oba pánové jeli na akci s vlajkou Evropské unie a s radosti se u ni fotili, je víc než podstatná, ukazuje to totiž, k čemu má sloužit EU – k islamizaci Evropy. Oba pánové se také vzájemné potřebují, Alrawi potřebuje povolného křesťana a David Macek potřebuje prostor pro novou kariéru, když u KDU-ČSL propadl. 

Jen mi je záhadou, kdo koho vlastně tahá na provázku? Alrawi Macka? Nebo Macek Alrawiho?

Ukázka profilu s informací z Facebook

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 23.11.2015 9:00 | karma článku: 34,87 | přečteno: 1453x