Ruští muslimové šíří islám v České republice

Skupina muslimů z bývalého Sovětského svazu napadla slovně odpůrce islámu v Karlových Varech. Současně s tím je Muslimská obec v Karlových Varech vedena občanem Ruské federace. Dvě zprávy, které nám ukazují, že za šířením islámu v České republice nestojí pouze Arabové.

Na webu časopisu Reflex mi byl zveřejněn komentář k politice současné ruské vlády vůči islámu. Poukázal jsem na to, že cílem vlády není vést boj s islámem, ale naopak islám „poslovanštit“. Samozřejmě se ozvala kritika vůči tomuto mému názoru. Ta ovšem není tolik podstatná. Mnohem podstatnější v celé věci je fakt, že v České republice stojí za šířením islámu v problematické podobě ruští muslimové.

Šéfem Muslimské obce v Karlových Varech je Akhmedbek Akhmedbekov, občan Ruské federace, který figuruje v několika firmách, jedna z nich byla nahlášena za insolvenční. U těchto firem nejsou přístupné ani účetní uzávěrky, byť jsou ze zákona povinné! Jde o firmy DAGARS s.r.o. a DV Company s.r.o. Jde tedy o podobnou taktiku jako v případě jiných firem a osob napojených na islamistické struktury a šířitele islámu v České republice, kteří nedodržují české zákony a nezveřejňují povinné údaje o hospodaření.

Muslimská obec v Karlových Varech je součástí Ústředí muslimských obcí, které je mediálně známo v souvislosti s tím, že v jeho strukturách působí islámští extremisté a jeho představitelé hlásají kontroverzní názory. Podrobněji to dokazuji ve své knize Islám a islamismus v České republice.

Ted ať již je politika prezidenta Putina jakákoliv, tak v České republice se na šíření radikálního islámu podílí stále větší měrou ruští muslimové, a to hlavně v oblasti Karlových Varů a Prahy.

Před několika dny sbíral jeden aktivista podpisy pod petici proti uznání islámu v Karlových Varech a byl přitom slovně napaden skupinkou muslimů. Podrobněji se to popisuje v článku iDnes.cz zde. Podle mých zjištění byli útočníci z bývalého Sovětského svazu a níže uvádím i pořízené fotografie útočníků, které byly pořízeny díky náhodnému zásahu jednoho ze zastupitelů Karlových Varů.

Svědectví jedné ženy (JUDr. P.Š.), která viděla útok muslimů:

V neděli 6. 7. okolo 16.20 jsem při návštěvě Karlových Varů procházela centrem města v doprovodu zastupitele, pana ing. Jiřího Kotka. Na hlavní třídě T.G.Masaryka, stál mladý muž s petičním stánkem (Petice proti udělení dalších pravomocí pro Ústředí muslimských obcí v ČR) v těsném obklopení tří mužů arabského vzezření, kteří mu něco vzrušeně říkali a gestikulovali. (Konkrétní slova nebyla zřetelná, neboť okolo byl festivalový zmatek a hluk.) Přišli jsme blíže a požádali o petici k podpisu. Aktivista byl viditelně vystrašený a řekl nám, že petice už má v batohu a stánek balí, neboť všichni tři muži na něj společně nasazovali, petici mu vytrhli z rukou a bránili mu ve sběru podpisů. Petici jsme podepsali a pan Kotek současně vysvětloval vzrušeným „antiaktivistům“ právo petiční. Nezajímalo je to, stále si vedli svou, že tohle se bez povolení nesmí a doplnili spoustou řečí o tom, že s muslimy nejsou přece nikde v Evropě vůbec žádné problémy, čemuž jsme si dovolili oponovat.

Jeden z muslimů jde k petičnímu stánku, krátce na to se přidaji další

Mezi procházejícími byly i muslimky, možná ony upozornily muslimské muže na aktivistu se stánkem proti islámu?

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 17.7.2014 9:49 | karma článku: 31,79 | přečteno: 2325x