Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

odoakar

15. 12. 2011 8:52
K smíchu

Pan Lhoťan je k smíchu:-)  Muslimové jsou mi kdesi, ale to, jak je nenávidí a jak se chce pomstít za to, že jej zavrhli, to je směšné, opravdu. Tenhle looser, co nikdy nic nedokázal a neumí ani psát, si zřejmě nepamatuje na to jak sepisoval zprávy o islamofobii, podával stížnosti na islamofobní reportáže apod. Jak Větrovce udělal předsedou svého spolku. Má nějakou práci? Nemyslím psaní škvárů, které po sobě ani nenechá zkontrolovat někoho, kdo ovládá češtinu na úrovni třetí třídy ZŠ. A ještě to nazve knihou, pche:-)

Pokud budou proti islámu bojovat jemu podobní, mohou být muslimáci v klidu. Intelektuální převaha je na jejich straně. EU

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

14. 12. 2011 19:05
Dve poznamky

Ke sporum mezi LL a ostatnimi muslimy se nebudu vyjadrovat, ale dve veci si neodpustim:

1) Co je spatneho na kritice sionismu? Nemam na mysli kritiku Z/zidu, pouze sionismu.

2) Izrael nepovazuji za demokratickou zemi. Povazuji se za vlast jednoho naroda, druhy narod je pro ne podradny a statem diskriminovany. Od sveho vzniku byl cilem nekolika desitek rezoluci OSN, ktere ignoruje, porusuje mezinarodni pravo. Izraelsti agenti vrazdi v zahranici a prochazi jim to. To ma byt demokraticka zeme?

0 0
možnosti
C

Camino.

14. 12. 2011 20:30
Dve poznamky....... pro mne jedna - I love Izrael!

Neverim, ze jste se s timto jmenem Z.M. narodil v CR, navstevujete zrejme mesitu a nejradeji byste nas videl bezruke, ukamenovanea za ziva pohrbene, protoze nam muze islam byt ukradeny, pouze se ho pravem bojime, nejen v Evrope, ale i v Kanade. Dokud je Izrael tam kde je, muzeme volne dychat. Az nebude Izrael, Evropu prevalcuji Vasi soukmenovci.Rv

4 0
možnosti
I

il1948

14. 12. 2011 15:35
Tak

útoky z ich strany sa dali čakať, zrejme nečakali takú reakciu na uverejnené kázania. Good job R^

4 0
možnosti
O

oooo

14. 12. 2011 15:29
Výchova dětí - budoucích chodících bomb ?

Co je děsivou a přitěžující okolností této propagandy nenávisti je - jak vidno z fotografie - že takto vymývají mozky nedospělým dětem. Chtějí z nich vychovat teroristy opásané výbušninou vyhazující do vzduchu autobusy ?

Doufám, že policie a příslušné orgány nejsou hluší a slepí. Kdyby takto mluvil kdokoli - ať politik, křesťanský duchovní, učitel ve škole - byl by nepochybně potrestán. Doufám, že i tito "učitelé" mládeže budou potrestáni.

5 0
možnosti
C

Camino.

14. 12. 2011 16:58
Re: Výchova dětí - budoucích chodících bomb ?

Doufani nepomuze, musite zacit neco delat. Treba Kanadska vlada ma novy (4dny stary) zakon, ze pri ceremonii statniho obcanstvi musi muslimka odkryt tvar: "http://www.canada.com/news/Feds+veils+citizenship.../story.html

FrontPage Magazine - 9 hours ago

“Canadian citizenship is not just about the right to carry a passport and to vote ... face coverings for Muslim women at citizenship swearing-in ceremonies. ...

news.nationalpost.com/.../niqabs-burkas-must-be-removed-during-cit...

3 0
možnosti
P

pesimistafurt

14. 12. 2011 15:06
Mešitu zbourat, Větrovce zavřít.

Nechápu jak tento čistý rasizmus mohou naši cigánomilové nechat nepotrestaný.

5 0
možnosti

shaggy3

14. 12. 2011 18:18
Re: Mešitu zbourat, Větrovce zavřít.

Přesně tak, něco takového tady nemá co dělat.

2 0
možnosti
TJ

vioš

14. 12. 2011 14:59
Izrael zvítězí

České mešity jsou smutnou vizitkou manipulovatelnosti českého národa. Naši předci umírali za svobodu a demokracii, návštěvníci mešit si nechají vymýt mozek  žvástama o bohu a nepříteli.

4 0
možnosti
O

oooo

14. 12. 2011 14:59
Jde z toho hrůza

Věty o vyvoleném nááárodu, který je předurčen vládnout ostatním národům už jsem někde slyšel. Nebylo to z úst jednoho fanatického kaprála s knírkem, který také nenáviděl židy ? Myslím, že tato kázání zcela jasně zakládají skutkovou podstatu šíření nenávisti proti skupině obyvatel, kterou se musí zabývat naše orgány činné vtrestním řízení.

Děkuji autorovi za zveřejnění. Proti fanatizmu se musí bojovat včas, než bude pozdě - tomu nás učí dějiny.

4 0
možnosti