Rasismus vůči Evropanům je v pořádku, ale kritika Afričanů ne

Rasismus proti Evropanům je médii a multikulturními organizacemi tolerován, ale běda jestli tento rasismus někdo bude parafrázovat proti neevropanům. Přesvědčil se o tom finský politik za stranu Praví Finové Jussieg Halla-aho.

Politikovi se nelíbil článek ve finském tisku, kde se tvrdilo, že opilství a agresivita pod vlivem alkoholu jsou typickým rysem Finů a možná i součást jejich genetické výbavy. Jussieg Halla-aho na to v reakci v diskuzi napsal jestli je přípustné říci, že život na sociálních dávkách a krádeže jsou typickým rysem Somálců a součást jejich genetické výbavy?

Dále prohlásil, že chtít mít sex s devítiletou dívkou je znakem pedofile a Mohamed byl tedy pedofil. Tyto jeho poznámky se nelíbily multikulturním aktivistům, kteří ho u soudu obvinili z šíření nenávisti proti etnické skupině (Somálcům) a urážky náboženství (islámu) a soud jej odsoudil k pokutě. Ukázkou diskriminace vůči Evropanům je fakt, že autor článku o Finech a jejich údajnému genetickému sklonu k alkoholismu a násilí odsouzen nebyl, přece urážel jen Evropany, že?

Jussieg Halla-aho patří mezi nejznámější finské blogery a jako politik je znám tvrdým odporem k multikulturalismu a rasismu namířenému proti Evropanům. Jako člen parlamentu se stal cílem nátlaku multikulturní a socialistické lobby, která odmítala připustit, aby měl možnost ovlivňovat finskou přistěhovaleckou politiku. Jeho úspěch ve volbách byl tvrdou ranou oficiálním médiím, neboť dokázal zvítězit i přes mediální útoky na jeho osobu a téměř bez jakékoliv reklamy v médiích.

Politolog Tuomo Martikainen označil za hlavní důvod jeho úspěchu jeho tvrdý postoj vůči přistěhovalectví a multikulturalismu, který mu získal hlasy voličů vystavených problémům s přistěhovalci v každodenním životě.

Jussieg Halla-aho se stal také cílem islamofilů, kterým vadí jeho ostrá kritika islámu jako náboženství odporujícího civilizaci a lidství. Nutno podotknout, že jeho názory jsou nejen tvrdé vůči islámu, ale patří i mezi kritiky katolictví a judaismu. Podle jeho názoru je problém s integrací islámu spojen čistě s novodobými muslimskými přistěhovalci a netýká se muslimských menšin (například finští Tataři) jenž žiji v Evropě již několik staletí a dokázali islám přizpůsobit Evropské civilizaci.

Lukáš Lhoťan - autor info
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice (podrobnosti zde), redaktor košer finančního webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent vzdělávacích kurzu o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 13.5.2013 11:42 | karma článku: 33,25 | přečteno: 3366x