Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J37a75n 49P23u42l49e46c

19. 7. 2014 10:31

Neměl by si každý člověk rozhodnou o tom, jaké oblečení bude nosit?

0 0
možnosti
MK

M36i52l32a98n 34K59e22s35l

13. 7. 2014 17:49

Kdyby jen to.Vždyť oni  nemají rádi Temelín,ale za to berou Putina.Hospodářsky si však vedou docela dobře.Co teď?Od té doby,co kamošíme s Američany tak nám těch nepřátel a nesympatizantů stále přibývá.

0 0
možnosti
JK

Jak je naznačeno v článku.. historie se bohužel opakuje.. 

a Rakušáci dávají prostor totalitě (pro změnu náboženské), 

resp. si pletou toleranci vůči náboženské menšině s tolerancí vůči (náboženským) totalitním praktikám. 

Je přitom ale absurdní, aby po nás někdo chtěl toleranci k náboženské hnutí, které není ochotno tolerovat naše náboženství či naše přesvědčení!!

Prozatím k potlačení našich zvyků nemají islámisté sílu, ale až tu sílu získají, tolerantní vůči našim evroatlantickým (tj. židovsko-křesťansko-ateistickým) hodnotám asi nebudou! 

Bohužel ale mezi našimi a islámským hodnotami jsou tak diametrálně odlišné zásady, že si nedokážu představit, že bychom se pak my (až islámské síly získají majoritu) museli přizpůsobit jejich praktikám a jejich hodnotám.  Nedokážu si představit, že bychom se pak měli někdy my podřizovat tomu, co je psáno v Koránu. Jímá mě přímo hrůza, když čtu jednotlivé verše, např Súra 4:34 (o ženách, resp. o nadřazenosti mužů nad nimi): "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm před druhými, a proto, že muži dávají ženám z majetků svých... A ty ženy, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže jsou ale ženy poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody!.. A Bůh věru je vznešený, veliký.." .. (ano, až tak!.. ;-() .. Myslím si, že takovými nesmyslnými praktikami (samozřejmě že uznávám, že nesmyslnými jen pro nás, pro islámisty asi zcela v pořádku..) se to v Koránu jenom hemží. .. Problém pak je ještě zásadnější, a to ten, že naše evroatlantická civilizace se vyvíjí, neboť pro nás není problém jakýkoliv náš zákon změnit či zrušit...  islámisté mají ale svoje zásady striktně dané (psané Koránem).. tudíž neměnné! ..  a tomu odpovídá i jejich stagnující společnost.

1 0
možnosti
LJ

Má to jeden velký háček. Za chvíli budou mít v mnoha západních zemích muslimové početní převahu a pak si odhlasují povinnost pro všechny ženy chodit zahalené. A nebudeme mít jediný argument proti. Většina rozhodne.

Pokud nevěříte, že budoucnost (početně) patří jim, už jsem v jiné diskusi odkazoval na kath.net , kde je statistika náboženského vyznání žáků na školách ve Vídni. V Německu mají ještě větší převahu.

2 0
možnosti
MK

R^  Je potřeba stanovit kodex neplatnosti určitých pasáží Koránu, které jsou v rozporu s listinou základních práv a svobod a se zákony vůbec. Tento kodex by museli potvrdit všichni stávající muslimové v ČR a byl by také součástí imigračního řízení.

3 0
možnosti
VP

Toto je moc špatná zpráva.

3 0
možnosti