Radnice Prahy 1 podporuje propagandu Saudské Arábie

Saudská Arábie, země kde jsou ve jménu islámu terorizováni a mučení křesťané, organizuje s podporou radnice Praha 1 akci s cílem propagovat pod rouškou arabské kultury pozitivní obraz svého islámského režimu. Akce má samotnou podporu starosty Prahy 1 Oldřicha Lomeckého (TOP09). Nechápu proč tedy TOP09 vadí Rusko, když podporují jejich politici v ČR propagandu mnohem brutálnějšího režimu.

Oproti Rusku je v Saudské Arábii nejen terorizováni veřejných projevů křesťanství, hinduismu či buddhismu, ale za odvahu nezapřít svou víru jsou nemuslínové vystavovaní mučení a hrozby trestu smrti. Za odpadnuti od islámu hrozí trest smrti a jsou postihované i jiné projevy svobody náboženského přesvědčení, svobody slova a pokusy o demokracii.

Jak se ovšem zdá starostovi Prahy 1 za TOP09 to vůbec nevadí. Saudská Arábie se také poučila. Nesnaží se již propagovat islám a svou propagandu přímo, ale využívá k tomu krytí propagace arabské kultury.

Vliv Saudské Arábie v zemích které jejich propagandě podlehly je ovšem nepřehlédnutelný. Dochází nejen ke kriminalizaci kritiků islámu a nedemokratičnosti islámské vlády v Saudské Arábii, ale i korupci politiků, novinářů apod. Mnohem horší je, že se pak otevírají dveře radikálním muslimům, kteří pod ochranou rouškou kultury budují centra radikalizující muslimské menšiny. Píši o tom nejen novináři, ale i mnozí analytici tajných služeb. Jenže v České republice se jaksi hrozba saúdskoarabského vlivu podceňuje.

A tak zatímco někteří politici se před naší českou či evropskou veřejností prezentují jako ti kdož chtějí bránit naši tradiční společnost a lidská práva, ve skutečnosti jejich kolegové, a mnohdy i oni sami, kolaboranty s islamisty a Saudskou Arábii.

Otevřený dopis vedení Radnice Praha 1 k podpoře aktivit Saudské Arábie

Váženy pane/i

Dovoluji si vyjádřit protest a rozhořčení nad tím, že se vaše radnice rozhodla oficiálně zaštítit akci ambasády Saudské Arábie na ovocném trhu. Byť je tato akce prezentována jako kulturní aktivita, je víc než zřejmé, že je součásti snahy této nedemokratické země, která patří k podporovatelům islamizace Evropy a České republiky těmi nejhoršími směry islámu, vyvolávat v české společnosti pozitivní nálady k nedemokratické zemi a šířit propagandu zastírající skutečný stav menšin a lidských práv v Saudské Arábii.

V Saudské Arábii jsou například pronásledováni křesťané, atheisté a odpadlíci od islámu, stejně jak lidé snažící se žít ve svobodě a podpora vaši radnice aktivitám zástupcům tohoto represivního režimu je alarmující.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 24.9.2012 10:37 | karma článku: 23,43 | přečteno: 1125x