První kniha, kterou chtějí muslimové v ČR zakázat?!

Tak se moje kniha Islám a islamismus v České republice dostala na seznam knih, jejichž napsání, zveřejnění a distribuce je podle muslimů trestným činem! Alespoň tak to tvrdí ve svém oznámení, které začala prošetřovat policie ČR.

Podle informací, které se mi podařilo zjistit, trestní oznámení podal předseda Muslimské obce v Praze Vladimír Sáňka. Podle tohoto oznámení kniha podněcuje k nenávisti vůči muslimům a islámu. Je to paradoxní tvrzení vezmeme-li v úvahu, že v jeho Muslimské obci působí kazatel Samer Shehadeh - vyškolený v Saúdské Arábii, který otevřeně káže muslimům, že české zákony pro muslimy nic neznamenají.

Policie mne zatím pouze vyzvala k podání vysvětlení, tak uvidíme. Avšak snaha, aby se kniha popisující vývoj muslimské komunity v České republice po roce 1989 (vše na základě důkazů) stala zakázanou, je více než dostatečným důkazem, jak moc je pro šiřitele islámu v Čechách a na Moravě tato kniha trnem v oku. Inu, neznám lepší ocenění autora. Možná se již brzy budou islamokritické knihy tajně kopírovat a šířit tak, jako kdysi knihy kritizující nacismus či bolševismus.

Pražských muslimů se můžete zeptat na to, proč jim vadí má kniha na těchto kontaktech zde.

Rozhovor autora pro Český rozhlas zde. 

Český muslim odpadl od islámu, hrozí mu trest smrti.

Křesťanský spisovatel Dan Drápal o knize Islám a islamismus v České republice

Česká veřejnost by neměla přehlížet nebezpečí islamismu

Je zajimavé, že panu Sáňkovi asi nevadí kázání jeho kolegy z Muslimské obce, který při výuce káže, že pro muslimy české zákony nic neznamenají:

Výzvy předsedy Ústředí muslimských obcí v České republice k muslimům, aby vychovávali své děti k nenávisti k nevíře v Alláha mu také asi nevadí:

O kázání tehdejšího člena Muslimské obce v Brně proti demokracii, právům žen a proti židům mu také asi nevadí?!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 27.1.2014 11:15 | karma článku: 40,68 | přečteno: 8604x