Propagace islámu v českém školství s podporou EU

Dnešní Lidové noviny informují o projektu Muslimove.cz, který v Praze a okolí zahájila skupinka muslimů a islamofilů. Oni sami tvrdí, že jejich cílem je pouze odstranit předsudky vůči islámu a muslimům, jenže je to vlastně jen dobrá výmluva proč pozitivně propagovat islám a jeho kulturu.

O projektu jsem již dvakrát psal zde a zde.

Byť se autoři projektu snaží vyvolat dojem, že jejich projekt je čistě vzdělávacím projektem, sama podstata propagace kontroverzních částí islámu jako věcí normálních, jež mají být českými žáky brány jako samozřejmé, je alarmující. Vezměte si fakt, že v rámci projektu vlastně organizátoři otevřeně propagují prosazování islámského zahalování do českých škol, jak ve formě hidžábu tak ultrakonzervativního niqábu (viz. obrázek).

Na článek reagoval Dr.Bronislav Ostřanský z Orientálního ústavu Akademie věd ČR v Praze.
Reakci najdete na blogu Názory, komentáře.

Kdyby si něco podobného zkusili propagovat v některých sousedních zemích, jako třeba ve Francii, narazili by na rozhodný odpor místních obyvatel i politiků a státní správy. Jenže v Česku je muslimů málo, vymezování se proti islámu je zde spíše jen neformální záležitostí, a tak si naši islamofilové a islamisté mohou v české škole propagovat co chtějí.

Jenže až bude mít Česká republika dostatečně silnou muslimskou komunitu a projeví se všechna negativa spojená s islámem, bude už pozdě. Než si dnešní školáci uvědomí, že jim na škole islamofilové s podporou EU a multikulturalistů vymyli mozek a islám není tak růžový, jak jim byl prezentován, tak už toho příliš nezmohou. V demokracii totiž nelze jen tak provést v populaci čistku a na to asi naši islamofilové a islamisté sázejí a lakují islám na růžovo, aby oslabili přirozený odpor obyvatel a budoucích generací k totalitním a nelidským částem islámu.

Takže až Vám přijde domů dítě a bude Vám tvrdit, jak je islám a islámské právo super, tak si můžete být jisti, že nejspíše prošlo vzdělávacím kurzem našich islamofilů a islamistů s podporou EU a českého ministerstva školství.

A mimochodem víte, že žádné jiné náboženství se takové podpoře ze strany multikulturalistů, EU a českého ministerstva školství netěší? Pročpak asi?

Podle podporovatelů projektu je v pořádku a správné, že nám po Čechách a Moravě budou v budoucnu chodit takto zahalení muslimové a praktikovat zde netolerantní islámské zvyky. Zdrojem je web projektu a tato fotka má prezentovat islamizaci ČR jako pozitivum. Ukázka hlavní stránky webu:

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 7.4.2014 16:01 | karma článku: 35,67 | přečteno: 2677x