Propagace islámského zahalení žen mezi žáky z Jižní Moravy

Muslimů je zatím v České republice málo, ale české školy ve spolupráci s mešitami a Islámskými nadacemi usilovně pracují na tom, aby děti co nejvíce naladili pozitivně k islámu. Jednou z těchto aktivit je propagace islámského společenského života mezi dětmi z českých škol.

České Islámské nadace agitují nejen na různých debatách pořádaných na školách v rámci multikulturní výchovy, ale také aktivně zvou děti a učitele na návštěvy do mešit v Praze a Brně. (Podrobně o tom píši například v knize Islám a islamismus v České republice zde.) Při těchto návštěvách je přesvědčují, že v islámu nejsou žádné násilné a problematické stránky a propagují teorie o tom, že informace o negativních stránkách islámu v české společnosti jsou dílem nepřátel islámu.

Naštěstí zatím nejsou čeští učitelé tak pomatení jako ti ve Velké Británii, kteří rovnou i malé děti nutí modlit se podle islámu při těchto multikulturních aktivitách v mešitách během propagace multikulturalismu.
Předseda Islámské nadace v Brně a šéf Ústředí muslimských obcí Muneeb Hasan Alrawi zatím pouze nechává děti navléci do islámského oblečení a ukazuje jak je to vlastně super a jak muslimky po svobodě a chození bez zahalení netouží.

Jako příklad může posloužit návštěva žáků z gymnázia Bučovice, kteří po vyslechnutí islámské agitky od Muneeba Hasana Alrawiho prohlásili, že díky němu islám pochopili.
Ani se tomu nedivím. Když jeho kolegyně muslimka a česká soudkyně Ivana Hrdličková je schopna říci deníku E15, že vlastně muslimky po svobodě netouží:
"Jak podotýká soudkyně Hrdličková, v některých společnostech samy ženy mnohdy více práv ani nechtějí." Více zde.

Tak proč by takto nemluvil i Muneeb Hasan Alrawi? Ono vlastně muslimky jsou se svým podřízeným postavením v islámu spokojeny a netouží po svobodě rozhodnout si co budou nosit. A těch pár co se ozývá jsou agentky Židů a nepřátel islámu. Vždyť každý kdo s islámem nesouhlasí je protivník kterého muslimové musí zničit. Jak se dozvídáme například z tohoto pátečního kázání z brněnské mešity zveřejněného na webu Shekel.cz zde.

Tedy až vám bude opět nějaký český politik tvrdit jak jeho strana a on jsou proti multikulturalismu, tak se ho zeptejte proč české školy multikulturalismus propagují. Zajímalo by mně jestli rodiče dotyčných dívek věděli kam jejich dcery jdou a čemu budou vystaveny?

A ještě mnohem důležitější věc. Jakože školy a učitelé diskriminují jiné náboženské menšiny? Proč nejezdí se žáky do center Jehovistů, Mormonů, Budhistů apod. a nepropagují i je? Nebo je propagace islámu důležitější? A proč? Bohužel na ty otázky mi asi nikdo z učitelů a těch kdož se starají o propagaci multikulturalismu v českých školách neodpoví. A přitom takových budhistů či hinduistů je v ČR mnohem více než muslimů a měli by právo na to nebýt diskriminováni ve prospěch islámu ve vzdělávaní českých dětí.

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 22.11.2012 13:08 | karma článku: 39,83 | přečteno: 7989x