Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Mám tušení, že lidem jako Okamura, Hampl a další nejde o boj proti islamismu, ale o zviditelnění vlastního ega.

0 0
možnosti
JP

J80a44n 29P10u86l84e82c

9. 9. 2016 18:36

Široká koalice islamobijců není možná, protože v politice nejde jen o islám, ale o další věcí a tam se už islamobijci neshodnou, stačí, když někdo nadhodí otázku potratů a hned je oheň na střeše.

0 0
možnosti
ZB

Ti Vaši "vlastenci" jsou ve skutečnosti jeden kašpárek vedle druhého.Náhoda to asi nebude.Dá se jistě souhlasit s tím,že volební potenciál těchto spasitelu vlasti a národa je cca 10 procent,stačí si vzpomenout na spasitele VV a jejich volební uspěch.Jak to s tím "spasením a záchranou vlasti" v podání VV nakonec dopadlo,už každý ví...přesně tak dopadl Okamura.Moc ambiciozních lidí,kteří se cítí jako vyvolení vudci lidu a spousta stran a straniček,které se spojují,rozpadají a rvou se mezi sebou.Jen nesourodá banda karieristu lačných po korytu,to jsou ti Vaši "vlastenci" a snaha přísát se ke státnímu cecku,to je to jediné oč "vlastencum" ve skutečnosti jde...

6 3
možnosti
AR

Jaké nabízíte řešení?

1 0
možnosti
VR

Stejné obvinění můžete hodit na jakéhokoliv českého antiislámistu. A ApČ nestaví kampaň jen na islámu.

3 0
možnosti
ČP

Široká koalice vlasteneckých sil napříč politickým spektrem je u nás, bohužel, nemožností, je zde kopice stran, straniček a hnutí, rozdrobených na prvočinitele.

Na druhé straně zakládat politický program pouze na antimigraci, potažmo proti islámu, ale i dalším z Afriky přicházejícím náboženstvím a primitivním kulturám je poněkud málo.

3 0
možnosti

Nad tím, jak by měla česká antiislamistická scéna vypadat, také marně přemýšlím. Existuje tu několik uskupení, které si budou akorát vzájemně přetahovat voliče a v konečném důsledku hrozí, že se neprosadí ani jedno.

4 0
možnosti
JR

J94a87r72a 51R59a51n89k

8. 9. 2016 19:41

Vy spojujete boj proti islamismu s bojem proti multikulturalismu? Multikulturne zijeme (my v rozvinutych zemich) jiz nejake stoleti a oficielne uz od 70. let - aspon Kanada, Australie a USA, ve Svycarsku a Nemecku to bylo a je take tak, nemenite si vyrazy k obrazu svemu?8-o

4 8
možnosti
LL

Dnes je to u nás společné, ten boj proti islamizaci a multikulti ....

5 3
možnosti