Proč levici nevadí muslimský „Bátora“ v pražské mešitě?

Demonstrace proti konzervativnímu státnímu úředníkovi Bátorovi, za homosexuály, za ženská práva apod. jsou celospolečenským hnutím levice a liberálu, proč ale někdo neprotestuje proti šíření nesmyslu o ženách, homosexuálech a evropské společnosti v rámci multikulturních přednášek Islámské nadace v Praze pro české školy? Proč nikomu z levice nevadí, že v Pražské mešitě káže a přednáší islámský extremista Samer Sehadeha, vedle kterého i Bátora či jiní čeští antisemité, ultrakonzervativci a fanatici jsou pouze slabým odvarem?

„Když nepřátele islámu nemohli zničit islám zvenku rozhodli se zničit islám zevnitř. A správně pochopili, že když zkazí muslimskou ženu, zkazí i celou muslimskou společnost …“ káže v přednášce „Západní žena a bažina svobody“ v Islámské nadaci Praha Samer Sehadeha. Ano, prosazováni rovnosti pohlaví, ženských práv apod. je podle tohoto šejcha studovaného v Saudské Arábií a zvoleného pražskými muslimy za místopředsedu Muslimské obce, součásti konspirace nepřátel islámu proti jediné pravé víře a Alláhovi.

Nechápu jak mohou být učitelé, ředitelé a politici v klidu a propagovat multikulturní soužití na příkladu návštěv islámské nadace v Praze s výkladem o „zvrácenosti“ liberální demokracie a sekularismu (viz. Kniha Islám a islamismus v České republice). Zde je oficiálni propagace Islámské nadace pro návštěvy škol a zde fotogalerie školních návštěv v Islámské nadaci Praha.

Jsem osobně dosti zklamán z postoje českých levicových politiků, multikulturalistu a „obhájců“ lidských práv, kteří nejen mlčí k extremismu mezi lidmi v Islámské nadaci Praha, ale dokonce je i propagují, jako ideální české muslimy. Bohužel s takovou je jen otázkou času, kdy mezi původními Evropany zvítězí lidé vyznávající filozofii norského masového vraha Breivika, když je vidět, že levice a EU se snaží nejen zamést problémové případy islamismu pod koberec, ale dokonce i podporují jako „umírněné“ ty kteří by při jiném vyznání než islámu, byli odsuzováni jako extremisté.

Levicoví politici a vůdcové EU rádi obviňuji pravici, vlastence a ty kteří nejsou ochotni mlčet k problému, za původce neúspěchu integrace muslimů v Evropě. Bohužel by jim již mělo konečně dojít, že skutečným zdrojem problému jsou lidé jako Samer Sehadeha, Islámská nadace v Praze, Vladimír Sáňka a jejich společníci, kteří se Evropě nechtějí přizpůsobit, ale chtějí přizpůsobit Evropu sobě. Bohužel těžko můžete integrovat někoho, kdo vnímá výdobytky evropské společnosti vycházející z učení Ježíše Krista za konspiraci proti islámu a varuje evropské muslimy před jejich přijetím. Přesně takto začaly vznikat ghetta v západní Evropě a dnes to hrozí ve východní Evropě.

Takže, až Vám vaše dítě, sourozenec, kamarád nebo spolužák bude tvrdít, že sebevražedné atentáty proti izraelským civilistům jsou správné, ženská práva jsou výmysl židů a křesťanů, a cizoložníky je třeba kamenovat, tak víte, že nejspíše navštívili Islámskou nadaci v Praze s podporou multikulturalsitů a levice.

Doporučuji si poslechnout níže uvedenou přednášku Samera Sehadeha – „Západní žena v bažině svobody až dokonce, aby jste pochopili psychologii lidi kolem Pražské mešity.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 11.10.2011 22:02 | karma článku: 17,52 | přečteno: 1377x