Pomáhají agenti BIS islamistům v boji proti kritikům islámu?

Rasistický web White-media.info zveřejnil ukradenou mailovou korespondenci šéfa Muslimské obce v Praze a místopředsedy Ústředí muslimských obcí v ČR Vladimíra Sáňky. V této islamleaks jsou i informace, které ukazují na propojení agentů BIS či jiné české tajné služby na vedoucí představitele českých islamistů a mešit.

Pro závažnost celé věci zde zveřejňuji kopii části přepisu záznamu mezi neznámým člověkem a Vladimírem Sáňkou, který naznačuje možnost, že některá z českých tajných služeb (nejspíše BIS) považuje kritika islámu Lukáše Lhoťana za potencionální hrozbu svým zájmům a byla by ráda, kdyby byl umlčen. Korespondence je z září až listopadu 2013.

V korespondenci podává Vladimír Sáňka hlášení o tom, co dělal během své návštěvy v Praze známý islamista z Anglie Haitham Haddad a jeho kontakt mu odpovídá a zároveň se rozepisuje, že Lhoťan začíná být PRO NĚ problém protože „víří vodu“. A že je dobře, že na něj Vladimír podal trestní oznámení.

Kdo jsou ONI? BIS? Policie? Či nějaká jiná tajná služba z bezpečnostního aparátu České republiky?

A mám se jich začít bát, že islamisté a podporovatelé extremismu jsou pro ně důležitější než ochrana České republiky a občan Lukáš Lhoťan? Proč jsou pro NĚ islamisté důležitější než ochrana České republiky a jejich občanů? Komu z tajných služeb či policie vadí, že upozorňuji na islámské extremisty v České republice a proč?

Kopie přepisu části korespondence mezi Vladimírem Sáňkou a osobou skrývající se za mail masa.mail@centrum.cz:

Již ve své knize Islám a islamismus v České republice jsem upozornil na nadstandartní vztahy čelních českých islamistů s představiteli českých tajných služeb. Ano. Pracovníci českých tajných služeb pomáhají chránit lidi, kteří zde šíří nejméně tolerantní formu islámu. A já se ptám proč? Proč? A Budou ochotni kvůli těmto nadstandartním vztahům i umlčovat kritiky islámu či ovlivňovat soudní vyšetřování jejich islamistických přátel?

Závěr nechť si udělá každý sám ….

P.S. Spolupráci šéfů české muslimské obce s českými tajnými službami potvrdil i islámský extremista a duchovní pražské mešity Samer Shehadeha. Zde záznam kde o tom hovoří:

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 5.6.2014 8:50 | karma článku: 32,87 | přečteno: 2301x