Politicky nekorektně: "Až Izrael nebude jsme na řadě my"

Jeden z vůdců Muslimského bratrstva v Egyptě Assám Ajrám prohlásil, že Izrael do deseti let zanikne a z jeho území budou vyhnání Židé a budou tam usídlení Palestinci z uprchlických táborů. Ale jinak samozřejmě budou na jeho území žít v míru vedle sebe muslimové, židé a křesťané. Fikce? Ne realita islámské propagandy.

V rozhovoru pro arabský deník Aš-Šark al-Awsat si příliš nebral servítky. Sice neřekl přímo jak Izrael zanikne, ale z jiných projevů vůdců tohoto hnutí a jim spřízněných duchovních je víc než jasné, že to nebude mírem. Naopak muslimští duchovní přímo vyzývají k tomu, že musí být území již jednou ovládané muslimy dobyté zpět jakýmkoliv

způsobem. Velmi vtipné je také zašmodrcháni v jeho rozhovoru, kdy nejprve říká, že Židé budou vyhnání, ale pak tvrdí, že pod islámem tam budou židé žít v míru.

Co je znepokojivé je fakt, že hrozbu skrytou za tímto procesem podceňují nejen obyčejní občané, ale i mnozí politici a bezpečnostní odborníci. A přitom se ta hrozba týká i nás.

Občas slyším od některých katolíků, levičáků apod. prohlášení, že vlastně si Izrael může za vše sám. A až ti muslimové „srovnají“ židy do latě bude klid. Přece jen odlišnost židů, jejich píle a snaha mít se lépe než je davový průměr vždy ty co nesnášejí odlišnost dráždil a tedy v tom jim uniformita islámu vyhovuje, byť se mohou mnohdy tvářit jako jeho odpůrci.

A tak mohou být projevy muslimů jako je Assám Ajrám  ponechávány chladnými. Možná to je i jeden ze záměrů proč jsou tyto projevy pronášeny veřejně. Prostě mají připravit Západ na to, že až budou muslimové dost silní a zaútočí na Izrael, tak jej mají Zápaďané nechat na holičkách jako kdysi nechali na holičkách Československo a naservírovat Izrael muslimům na stříbrném podnosu jak naservírovali Československo Hitlerovi a pak i Stalinovi.

Jenže zničením Izraele to neskončí. Probuzená ideologie islámské expanze povede k tomu, že salámovou taktikou se budou pravověrní muslimové snažit získat pod kontrolu islámu nejprve území, která kdysi islámské zákony ovládaly a poté i ta další. Tam kde to půjde mírovou cestou, tam využijí porodnosti a šíření islámu pomoci PR, tam kde to takto nepůjde sáhnou po osvědčených metodách násilí a vydírání.

Přesně na těchto metodách kdysi islám postavil Mohamed a jeho následovníci, díky jejichž propracování zaútočili a dobyli nejednu říši. A zde je jeden z paradoxů doby. Neboť území dnešního Izraele a palestinských území kdysi muslimští dobyvatelé ukradli. Stejně jako ukradli území a zmasakrovali miliony původních obyvatel Egypta, Afriky, Asie, Evropy apod. Jenže to je politický nekorektní a tak se o tom nemluví.

A tak až bude zničen stát Izrael a Evropa bude čelit nové vlně džihádu a islámského dobývání bude pozdě se ptát nešlo tomu zabránit? Šlo, ale to by Evropská unie a národní státy museli efektivně čelit masové imigraci muslimů, šíření politického islámu, řešit společenské problémy, neobětovávat Izrael a hlavně myslet na budoucnost příštích generací.

Jenže to se dnes neděje, maximálně se o tom jen propagandisticky mluví. Jenže díky tomu ztratíme nejen předsunuté místo střetu s džihádem - Izrael, ale také díky tomu za pár desetiletí povedeme občanskou válku v evropských městech a vesnicích v nichž přitom nemusíme zvítězit.

Ukázka z protižidovských kázání v brněnské mešitě

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 3.1.2013 11:32 | karma článku: 32,71 | přečteno: 2707x