Pokrytectví vůdců Hamasu a lži „zeleného“ muslima

V době, kdy touha islámských vůdců zničit stát Izrael vrhla tisíce obyvatel pásma Gazy do nebezpečí ztráty života a nedostatku potravin, vzali šéfové islámské vlády hnutí Hamás nohy na ramena do arabských zemí, kde si užívají spokojeného života a blahobytu.

Přesně to je i případ vůdce Hamásu Chalida Mašala, kterého náhodní svědci vyfotografovali, jak si užívá spokojeného života v luxusním hotelu v Kataru. Kritika ze strany arabských medií se na vůdce Hamásu snesla hlavně potom, co Mašal obvinil Egypt, že toleruje izraelské útoky proti cílům v Gaze.

Člověka pak nepřekvapí, že v českých mediích vlastně patří k největším obhájcům islámských teroristů v Gaze politik Strany zelených a přední obhájce islámu v rámci školních projektů na českých školách Šádí Shanaáh, který vyvádí a lže kvůli mezinárodnímu právu v otázce Izraele, ale jaksi mu už nevadí, že muslimové nedodržují mezinárodní právo a vraždí křesťany a ateisty. Ale to je ok, když je to Šadího oblíbený islám. Obdivuji Leo Pavláta, že měl trpělivost oponovat lžím tohoto muslima a multikulturního aktivisty. Více v tomto pořadu Českého rozhlasu zde.

Ovšem není to tak překvapivé. Již ve své knize Islám a islamismus v České republice popisuji, jak moc jsou čeští muslimové posedlí nenávistí vůči státu Izrael a židovství. Byť samozřejmě na veřejnosti se přetvařují a tváří se, jak mají židy rádi. Šadí Shanaáh bude asi jen další z nich ...

Fotografie Chalida Mašala, jak si užívá v Kataru před několika dny. Fotografie zveřejnil arabský web Sma-syria.com zdroj polský web Euroislam.pl

Přístup islámského hnutí a židů s křesťany v Izraeli k civilistům

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 29.7.2014 12:19 | karma článku: 35,60 | přečteno: 2332x