Palestinci stejně jako nacisté oslavují nový rok na lebkách židů

Organizace Fatah, která oficiálně zastupuje stát Palestina, zveřejnila oslavnou „novoročenku“, v níž oslavuje vyvražďování židů. Samozřejmě, že tato organizace chce podle našich evropských levičáků a multikulturalistů jen mír a lásku, stejně jako islám.

Obrázek „novoročenky“ zde:

Tato oslava vraždění židů odkazuje k prvnímu teroristickému útoku Fatahu. Jde o oslavnou grafiku 50. výročí teroristického útoku z roku 1965. Lebky s židovskou hvězdou jsou pro EU, českou levici a multikulturalisty zřejmě v pořádku.

Je to podobné jako s šéfem českých muslimů, který veřejně hovoří vůči židům tolerantně a lísá se k nim, kde může, ale pod jeho patronací v muslimské obci rašil antisemitismus a nenávist, a tyto myšlenky byly šířeny i v českých mešitách (podrobnosti v knize Islám a islamismus v České republice). Zatímco pro evropské obyvatele si Fatah veřejně hraje na toleranci a mír, Arabům a muslimům dává jasně najevo, že jeho cílem je likvidace židů a Izraele.

Jak se říká - jak na Nový rok, tak po celý rok. Lituji děti a civilisty v Izraeli, protože tahle grafika ukazuje, že se mají na co těšit. Na mírové poselství svých muslimských a Palestinských sousedů.

Anebo možná také ne. Možná se již Arabové a někteří muslimové probouzejí, jako tento Jordánec citovaný na webu Eurabia.cz:
„Podle šejka slíbil Alláh v Koránu území Izraele židům a žádná Palestina v Koránu neexistuje. Šejk se odvolává na verš Koránu 5:21. Podle jeho názoru jsou požadavky Palestinců a extremistů na území státu Izrael v jasném rozporu s vůlí Alláha v Koránu. „Alláh ochrání židy a Vás Araby poníží“, prohlásil šejk. Šejk ovšem zašel ještě dále. Palestince označuje za vrahy žen, dětí a starců.“ (Celá zpráva zde.)

Jordánský šejk Ahmad Adwan

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 4.1.2015 16:30 | karma článku: 35,00 | přečteno: 1957x