Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Jenže v hitlerovském Německu žili jiní Židé, sice jako obchodníci všemi mastmi mazaní, ale jinak to byli většinou vzdělaní a mírní lidé. A na svou smrt šli jako ovce, nepokusili se o náznak vzpoury.

Dnešní Izrael je jiný a nepochopil jednu věc. Nikdo nechce, aby čekal na svou smrt, ale na druhou stranu terorem nevyhraje. Čas pracuje pro Araby.!!

1 7
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, 70 procent vojáků v Buzuluku byli Židé.:-) Jinak podle toho, co  píšete, odhaduji, že jste takový malá český nácek, že.

5 2
možnosti
BT

Izraelci stejně jako nacisté oslavují nový rok na lebkách Palestinců !!

MOSSADU se podařil mistrovský tah a všichni politici celého světa jim již začínají věřit, že když uvidí tu fotomontáž s haldou lebek, tak mají hned ve všem jasno a úplně se vcítí, jak ten Izrael tak jako vždy, ze strany Palestinců trpí a Vy Lukáši Lhoťane si asi dle Vašeho článku myslíte, že jsou hloupí v OSN se o věci rozhodne, ale ne dle lživé demagogické a jednostranné propagandy !! Ještě by ti kluci z MOSSADU, co jsou součástí teroristických organizací Fatáh a pod.  mohli ještě vypálit na Izrael nějakou tu raketu, aby tak podpořili ještě více jací ti Palestinci jsou teroristé, ale tato hra jim brzy skončí a tak již jančí i USA jim přestává být ve všem pevnou oporou !!

3 9
možnosti
JK

Aha, takže podle Vás Hamas vůbec není teroristická organizace 

(vládnoucí v části Palestiny na základě tamních voleb).. 

a vůbec nemá za cíl zničení Izraele! 

Ještě jste tedy asi zapomněl tvrdit, že to jsou naopak židé, kdo mají v plánu kompletní zničení svého státu... a proto židé podporují Palestince 

v tom jejich dennodenním napadání Izraele.. ;-D 

A aby to ti syčáci z Mossadu zakryli, tak podloudně propašovali Palestincům 

do jejich nejvyšších  zákonů ten nehorázný cíl.. násilím zničit Izrael 

a vymazat jej z mapy světa! ... ale ve skutečnosti chtějí Palestinci s Izraelem

žít v klidu a míru, že ? ;-)

... nebo je to všechno jinak.. ? ... ;-D

4 1
možnosti
MK

Není bez zajímavosti, že oba nejvýznamnější historické židovské svátky (Chanuka a Purim) jsou oslavou vraždění nežidů. Hoši blízkovýchodní si jsou holt dost podobní;-)

2 7
možnosti
OR

Vybíráte účelově jenom druhou část těch dvou příběhů, obě události byly obrannou akcí, která zabránila plánovanému zničení židovského národaRv

6 4
možnosti
JR

J83a38r30a 42R12a13n72k

4. 1. 2015 17:59

Situace se vyostruje, Izrael plati mesicne Palestincum pres 120 milionu, v prosinci to zadrzeli:

http://www.theguardian.com/world/2015/jan/03/israel-tax-payments-withhold-palestine-international-criminal-court

4 3
možnosti
SS

Mas minus od Koleby ...

3 0
možnosti
JN

jj, pamatuji od 60.let palestinci vrazdili - a nejen zidy, libanonsti krestane by mohli vyprvet, kde v 70.letech jich vyvrazdil 100 000 - rusko a samozrejme cela ruda varsavska smlouva je vsestranne podporovala,  levicakum to vzdrzelo dodnes. palestinci jsou jen dukaz toho, ze komunistum a rusum nelze verit.

13 2
možnosti
DR

A tá vazalskosť v nás  zostala ešte po 25 rokoch čo tie ich  hordy  rudé odtiahli v železných maringotkách ,  späť do Ruska . 

 Stačí sa pozrieť koľko ludí sa tu delí na dobrých čekistov a červenoarmejcoch a zlých agentov CIa , Mossadu a vrahov z  US-mariny. 

Aj u nás,  naši  udatní partizáni,  stále vysielajú zprávy do Moskvy z bunkrov pod Prašivou. ;-D

6 1
možnosti