Ozbrojení muslimové v brněnské mešitě - legrace či hrozba?

Když mnozí z obyvatel Brna, a nejen oni, četli a slyšeli informace o tom co se skutečně děje v brněnské mešitě byli minimálně vyděšeni. Někteří si potvrdili informace, že rozrůstající se muslimská komunita je hrozbou. Možná i níže uvedené fotografie pomohou udělat si obrázek o tom co se v brněnské mešitě vlastně propaguje.

Níže uvedené fotografie se mi podařilo získat od jednoho člověka z okruhu brněnských muslimů a ukazují něco co můžete považovat za blbnutí mladého kluka, ale také možná i za ukázku něčeho mnohem vážnějšího. O tom, že představitelé českých mešit lžou jsem už upozorňoval opakovaně ještě jako muslim a i v knize Islám a islamismus v České republice podrobnosti zde.

Ale rozhodně nezapomeňte na propagandu předsedy Islámské nadace (brněnská mešita) Muneeba Hasana Alrawiho o tom, že islám je mír a láska a on má vše pod kontrolou. Mimochodem zbraň kterou má Lukáš Větrovec na níže uvedených fotografiích v ruce je model AK-47 (atrapa/airsoftova zbraň), tak oblíbený i teroristy z hnutí Hamas, kteří tak rádi vraždí židovské děti a ty svoje používají jako živé štíty.

Podrobnější informace k vývoji kauzy zde:

Muslimové chodí do brněnské mešity ozbrojení

Bude brněnskou mešitu zachraňovat tlak BIS v mediích?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 26.11.2012 11:21 | karma článku: 35,71 | přečteno: 5065x