Ostuda ČR: „Palestinci vyslali do Prahy obhájce vraždění dětí“

České ministerstvo zahraničí jednalo s otcem palestinské sebevražedné atentátnice, který je hrdý na to, že jeho dcera vraždila židovské děti a civilisty. Tento muž zastupuje palestinské úřady v kauze smrti jejich velvyslance v Praze a jedná se tedy o dost velký problém, jelikož českým diplomatům nevadí spolupráce s člověkem schvalujícím teror a vraždění dětí.

Sebevražedná atentátnice Hanadi Taysir Jaradat záměrně zapřela svou islámskou víru a oblékla se dle evropského stylu, aby mohla jít vraždit židy a civilisty. Díky podpoře členů své rodiny se dostala v roce 2003 do Izraele, kde poté zamířila do restaurace na okraji města Haifa, která byla zrovna plná dětí a civilistů.

Při tomto jejím útoku zahynulo několik desítek lidí, včetně dětí. Podrobnosti o útoku v angličtině zde. A co o této islámské svaté bojovnici a své dceři řekl její otec? Co řekl o tom, že úmyslně zabíjela děti? Odmítl jakékoliv kondolence k její smrti a veřejně prohlásil, že bere v potaz pouze gratulace, neboť to, co jeho dcera provedla, je pro něj šťastným dárkem a stejně tak i darem pro cíle palestinského lidu.

A jak reagoval arabský a muslimský svět na toto úmyslné vraždění židovských dětí? Na to, že mladá žena se šla záměrně mstít na civilistech? Kromě opěvování jejího činu v mešitách a dávání ji za vzor mladým muslimům, byla dokonce atentátnice v roce 2012 označena Unií arabských právníku  za hrdinku a její čin za alláholibý .

Ano, právě sídlo takovýchto lidí se nachází v Praze-Suchdole a právě s takovýmito lidmi se scházejí, jednají a podporují je naši diplomaté a pracovníci českého ministerstva zahraničí a úřadu Evropské unie. Je to hanba a ostuda naší vlasti. Je to stejné, jako by opakovali západoevropský appeasement z 30. let 20. století, jenže již ne vůči nacistům, ale islamistům a Arabům.

Otázkou ovšem je také to, proč přijel do Prahy tak významný terorista? Není jeho úkolem domluvit se s českými diplomaty, zamést stopy a minimalizovat dopady celé kauzy zbraní a výbušnin na palestinské ambasádě? Arabové a muslimové českým úředníkum a podnikatelům výměnou za to mohou poskytnout nějaké protislušby a čeští občané budou dále vystaveni riziku.

Inu to, že arabská a muslimská komunita v ČR nemá k hlásání nenávisti a násilí vůči civilistům daleko popisuji již ve své knize Islám a islamismus v České republice. Takže mě ani ten výbuch na ambasádě, a už vůbec ne vyslání teroristy z Palestiny vůbec, ale vůbec nepřekvapuje. Jsem jen rád, že nežiji v Praze-Suchdol, kde je díky Palestincům dosti nebezpečno .... 

Palestinské děti jsou již jako malé připravovány na sebevražedné útoky proti izraelským civilistům

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 8.1.2014 17:40 | karma článku: 38,12 | přečteno: 3851x