Opomíjené desáté výročí masové vraždy z rukou vyznavačů islámu

Včera bylo výročí deseti let od teroristických útoků v Madridu. Naše média toto smutné výročí přešla téměř bez povšimnutí. Tehdy 11. března skupina muslimů realizovala jeden z největších teroristických útoků v historii Evropy, kdy při výbuchu několika bomb zahynuly stovky lidí a tisíce dalších byly zraněny.

Inu, bylo to jasné poselství „míru“ a islámského mírového smýšlení. Cílem vrahů bylo vystrašit svým terorem španělskou veřejnost tak, aby nevolila konzervativce, ale naopak socialisty. Konzervativci totiž podporovali postup USA a západních zemí při invazi v Iráku, kdežto socialisté veřejně dali najevo, že jestli vyhrají volby, tak vojáky z Iráku stáhnou. (O útocích více anglicky zde.)

Videozáběr výbuchu jedné z bomb:

Záměr se muslimům povedl dokonale. Vystrašená španělská veřejnost zvolila socialisty a ti splnili své sliby a vojáky z Iráku stáhli. Dnem 11. března 2004 se tak potvrdila teorie, uplatňovaná sice nejen v islámu, ale plně se projevující již před 1400 roky v chování islámského proroka Mohammeda. (Profily vrahů ve španělštině zde.)

A ta teorie zní: „Čím brutálněji, násilnicky a teroristicky se chováte, tím je větší pravděpodobnost, že protivníka psychologicky zlomíte a donutíte vykonat to, co chcete.“ Prakticky to muslimům ukázal již jejich prorok Mohammed, který se brutálně a teroristicky zachoval například vůči arabským židům a tím zlomil jejich odpor a dal ostatním varování do budoucna, jak s nimi naloží, pokud jej (nebo muslimy) nebudou poslouchat.

Vedle této politiky biče ovšem mají muslimové i politiku cukru. Je to propaganda o tom, jak je islám mírumilovným náboženstvím a Mohamed hlasatelem lásky. Ovšem už jaksi nedodávají, že jen do té doby, dokud se před nimi skloníte a budete je akceptovat jako své vládce a vám nadřazené. Přesně toto pojetí islámu bylo i motivací vrahů z Madridu.

A to, jak se zachovala španělská veřejnost a socialisté po tomto vražedném útoku, bylo jasným signálem, že na rozdíl od muslimů Evropané nehodlají obětovat ve střetu s islámem své životy, ale naopak mu ustoupí. Stačí jen vytvořit dostatečný teror a počet mrtvých.

Máme se tedy v budoucnu na co těšit. A to nejen v otázce naší zahraniční politiky v muslimském světě, ale i v otázce našich vnitřních věcí. Co učiní naše česká, či evropská, veřejnost až někde bude tolik muslimů, že si budou chtít nastolit svůj islámský politický a společenský režim? Jakmile se jim postaví někdo na odpor, mohou po vzoru Madridu provést pár teroristických útoků a současně s tím zesílit svou propagandu o tom, jak je islám mírumilovné náboženství (vůči těm, co mu neodporují) a pak se může naše veřejnost zachovat jako ta španělská. 

A toho se opravdu bojím. Oni naši Evropané mají totiž právě ten povahový rys, že ustupují teroru ve jménu lidských životů a klidu. Mnichovská zrada je toho smutným důkazem.

Tito vrahové byli formováni nejen propagandou islámských kruhů v otázce války v Iráku, ale i propagandou klasického islámu v otázce vztahu k nevěřícím a nevíře v Alláha. Klidně mohli poslouchat podobné projevy, jaké přednášejí v českých mešitách čeští představitelé ortodoxního islámu. (O některých těchto projevech islámského radikalismu mezi českými muslimy například píši podrobněji ve své knize Islám a islamismus v České republice s odkazy na příme citace a kauzy.)

Příklad hlásání nenávisti k nevíře v Alláha v brněnské mešitě:

Podněcování k nenávisti vůči demokracii a nepřátelům Alláha, taktéž v brněnské mešitě:

A také to, že české zákony pro muslimy nic neznamenají, přednáška v pražské mešitě:

Ovšem podle českých policistů je takovéto kázání podoby islámu v pořádku, dokud nevyzvou k přímému násilí, a stejně tak v tom nevidí problém mnozí multikulturalisté a obhájci z řad českých novinářů, politiků a lidskoprvních aktivistů. Inu, máme se v budoucnu možna na co těšit.

Islám bude jednou vládnout světu, díky naší lhostejnosti.

Evropští muslimové vzkazují Evropě

Idol mnoha muslimek - Adolf Hitler

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 12.3.2014 10:21 | karma článku: 26,03 | přečteno: 1132x