Opět nám vyhrožují aneb nacisté „hájili“ sudeťáky a EU „hájí“ imigranty

Dnešní mocní z Evropské unie se poučili z chyb Nacistické říše i Sovětského svazu a prosazuji likvidaci našeho národa postupně, opatrně a pod značkou „bohulibé“ pomocí trpícím uprchlíkům. 

Dokonce se nebojí vydírat, podobným stylem jako Hitler či Stalin, ale samozřejmě ve jménu „dobra“. Přesně tím příkladem je rakouská ministryně vnitra Johanna Miklová-Leitnerová, které navrhuje, aby ty státy, jež nebudou souhlasit s přistěhovalectvím imigrantů, převážně muslimů, byly zbaveny dotací z Evropské unie.

Je třeba zdůraznit, že Evropská unie nemá vlastní peníze, žije z toho, co ji jednotlivé země odvedou. Pokud tedy představitelé EU budou opravdu vyhrožovat a vydírat omezením „dotací“ pak bychom měli reagovat omezením odvádění peněz EU.

Ale na stále tyranštějším chováni EU, a naších německých a rakouských sousedů, je vidět, že je zde snaha omezovat naše svobody, práva a naší svobodnou volbu v tom, jak bude naše země vypadat a koho přijmeme.

Ve svých dvou předchozích textech jsem psal o tom, že imigrace je nástrojem k likvidaci evropských národů. Texty jsou zde:

Evropa bude do roku 2025 potřebovat 159 milionů imigrantů, převážně to budou muslimové

Je třeba rozvrátit národy, protože kulturní hegemonie zachovává kapitalismus

Z projevů rakouské ministryně vnitra Johanny Miklove-Leitnerové mi připadá, že stojíme před podobným dilematem jako v roce 1938 v Mnichově. Skloní se náš parlament a vláda před diktátem Francie, Rakouska či Německa nebo naopak nebude opakovat historickou zradu národa, kterou spáchal Beneš, a diktát nepřijme?

A jsou naši občané připraveni bránit své svobody, práva a budoucnost našeho národa i se zbrani v ruce proti mocným v Bruselu, Paříži, Vídni či Berlíně?

To vše ukáže budoucnost, ale je jisté, že dnes prožíváme historické okamžiky o kterých se může v příštích staletích vyprávět. Je jen na nás jestli o nás budou vyprávět, jako o vymřelých sráčich co se podělali strachy před diktátem Bruselu nebo o hrdinech co bojovali se ctí a buď se ctí zahynuli nebo zvítězili!

S Evropskou unii navždy a nikdy jinak ... historická paralela?

Mnichov 1938, Němci, Britové a Francouzi diktují Československu.

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 31.8.2015 15:10 | karma článku: 40,41 | přečteno: 2459x