Omluví se Miloš Zeman islámu, nacistům a komunistům?

Jedna z nejhorších diktatur dnešního světa - islámský stát Saúdská Arábie požaduje, aby se český prezident Miloš Zeman omluvil za svá slova, v nichž upozorňuje na souvislost mezi islámem a násilím páchaným islamisty (tedy muslimy).

Saúdská Arábie se tak přidala k českým muslimům a dalším islámským organizacím, které požadují od Zemana omluvu. Za svá slova se stal prezident Zeman cílem štvavé kampaně i některých českých novinářů a politiků, kteří podporují požadavky muslimů.

Jejich argumenty mají dvě roviny. První rovinou je tvrzení, že slovy o souvislosti islámu a násilí páchanému islamisty prý prezident Zeman vystavuje Českou republiku a její obyvatele nebezpečí teroristického útoku ze strany muslimů. Inu, je lepší důkaz o správnosti a pravdivosti Zemanových slov, než tato obava?

Druhou rovinou je ekonomika. Podle předsedy zahraniční sekce Hospodářské komory České republiky Ilji Mazánka tato obchodní instituce spojování islámu a násilí odmítá a má strach, že slova prezidenta Zemana poškodí jejich ekonomické zájmy v islámském světě. Ano. Přesně tak. Žádná čest nebo odhodláni bránit naše civilizační hodnoty, jen prostě prachy. To je to jediné, co pana Mazánka a podobné zajímá.

Když tyto lidi slyším, vzpomínám na ty, co před desítkami let také hájili své právo obchodovat s Hitlerem či Stalinem a vydělávat peníze. Miliony lidí, jež zrůdné ideologie bolševismu a nacismu vyvraždily, jim byly ukradeny. Přesně tak jim jsou nyní ukradeny oběti islámské ideologie. Prostě jde jim jen o prachy. Dokonce bych se nedivil, kdyby takovíto lidé byli schopni prodat své ženy, dcery či matky jako prostitutky bohatým muslimům, přece jen kšeft je kšeft a peníze nesmrdí, že pane Mazánek?

On vlastně i argument těch, co Zemana odsuzují, že „musíme mít k islámu respekt, protože ho považuje za své nábožensko-ideologické přesvědčení několik set milionů lidí“, je šílený. To se máme omluvit i nacismu či bolševismu? Ty přece vyznávají také miliony lidí? A Zeman je přece také odsoudil!

Jak jsem upozornil ve svých knihách Islám a islamismus v České republice a Ježíš Kristus a islám, mají pravověrní muslimové dvě tváře a snaží se před naší veřejností tvářit a mluvit jinak, než hovoří mezi sebou. Tedy současné útoky Saúdské Arábie, českých muslimů a islamofilů na prezidenta Zemana je potřeba vnímat v kontextu snahy šířit islám a multikulturalismus v České republice, jejichž snahám vystupování prezidenta Zemana evidentně vadí a škodí.

Jistě stojí za poslech, jak šéf českých muslimů vyzývá k nenávisti vůči nevíře v Alláha, toto našim islamofilům nevadí:

Nebo jak duchovní pražské mešity Samer Shehadeh vyzývá pražské muslimy, aby nebrali ohled na nevěřící Čechy:

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 14.6.2014 11:07 | karma článku: 32,16 | přečteno: 1161x