Odpouštím Vám muslimové i Beatrice s Konvičkou

Beatrice Radosa zde na blogu sepsala text plný lží o mé osobě (zde). J e to jen pokračování podobného útoku, který začal vůdce iniciativyIvČRN Martin Konvička zde na blogu.   

Chápu, že její hysterie je pověstná. I to jak lže a přikrášluje si, jen vše dokresluje. Chápu, že má strach, že by se na veřejnost dostaly věci, které by jí ukázaly v jiném světle, a tak volí taktiku prvního útoku.

Také chápu, že lidé v pozadí IvČRN mají strach z toho, že bych mohl zveřejnit to, co se v pozadí opravdu děje a jak to tam je s financemi apod. Je humorné pozorovat, jak se Beatrice chová hystericky s cílem očernit mě před veřejností. Její výplody si můžete přečíst zde, a  upřímně varuji každého muslima, co pochybuje o své víře, aby se raději s dnešní podobou IvČRN nestýkal. Jakmile by s nimi nesouhlasil, jako já, tak by se stal terčem podobné hysterické kampaně.

Beatrice kromě lží a urážek vyhrožuje žalobami a trestními oznámeními, inu je to podobná logika jako u islamistů, vyhrožovat zastrašovat a očerňovat. I to samo o sobě vypovídá o její povaze a charakteru. Má myšlení podobné islamistům, jen v opačném směru. A nemá smysl se tomu více věnovat. Maximálně si počkám na policejního vyšetřovatele a případný soud a budu chtít vědět, jak chce slečna Beatrice své lži a obvinění dokázat? Není to poprvé, co mi vyhrožuje a zastrašuje mě ona nebo někdo z pozadí IvČRN. To bude tedy vtipný soud a bavit se budou hlavně muslimové.

Mohl bych teď psát o tom, kde a v čem Beatrice lže, o mně i o dalších lidech. Ale neučiním to, je třeba ten kolotoč nenávisti, zášti a šíření zla zastavit. Chápu, že Beatrice nemá zábrany, ona se nesnaží být lepším člověkem, má svou pravdu a své vidění světa, ale já se snažím od hříchu a slabosti hříšníků osvobodit. Odmítám fanatismus jak muslimů, tak Beatrice a jejich nenávist k sobě navzájem. 

Nelze se do nekonečna jejich lžím a nenávisti bránit protireakcemi. Věřím, že jsem aspoň trochu pochopil slova mého učitele, z jehož pramene života jsem před léty pil a jenž mne vyvedl z temnoty nejen islámu, ale i slepoty dnešního světa.

Proto na nenávist a lži, jak islamistů, tak lidí jako je Beatrice, platí jediné:
Odpouštím Vám, čiňte jak uznáte za vhodné, radím vám, abyste ve své nenávisti a lžích nepokračovali, ale radím Vám to kvůli Vám, ne kvůli sobě. Protože Vás nakonec Vaše nenávist a lži zahubí.

Beatrice, odpouštím ti tvé lži a nenávist, necítím k tobě žádnou zlobu, ale jen Ježíšovu lásku, vždyť on miluje lidi dobré i zlé, a tak se máme chovat i my křesťané. Čiň jak uznáš za vhodné, ale já tvé zlo nebudu odrážet zpět k tobě, naopak přijímám svůj kříž a následuji svého mistra, vždyť i on své vrahy neproklel a nevracel jim jejich zlo, ale místo toho prosil svého otce: 
„Otče, odpusť jim, vždyť nevědí, co činí.“

Ano otče, odpusť těm, co mě nenávidí a lžou o mně, odpusť Beatrice i muslimům a ukaž jim velikost své slávy a dobra. Vždyť oni jsou opilí duchem zla a nevědí, co činí. Otče, odpusť i mně, hříšnému a ztracenému synu, kterého jsi jako ztracenou ovci přivedl zpět do svého ovčince a dáváš jí sílu svědčit a zápasit se zlem. Amen

Prosím čtenáře, aby se nad celou věcí zamysleli a volili také raději neodplácení zla zlem, ale místo toho hledali k lidem lásku. To neznamená mlčet ke zlu a nečelit mu, ale odporovat mu duchovním zápasem a ne oplacením zla.

Zlo si myslelo, že zahubilo člověka i Boha, ale smrt a ponížení Ježíše se naopak stalo vítězstvím pro člověka a porážkou zla. Celý ten příběh je klíčem k tomu nalézt sebe sama a svou sílu čelit zlu, ale i sílu k odpuštění těm, co nám škodí a posílají na nás zlo, v mém případě Beatrice, muslimům a Konvičkovi.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 25.5.2015 22:56 | karma článku: 19,75 | přečteno: 1929x