Obyvatelé Prahy-Suchdol versus Palestinci aneb co politiky nezajímá

V pátek, 10. ledna se v Praze uskuteční shromáždění lidí, kterým vadí, že palestinští diplomaté provozem muničního mini-skladu na své ambasádě ohrožují životy obyvatel městské čtvrti Praha-Suchdol. Podle organizátorů tak jde částečně o reakci na skutečnost, že se doposud žádný vrcholný politik nepostavil na stranu obyčejných občanů této země proti nezodpovědnému chování palestinských diplomatů.

Jedinými, kteří se zatím obyvatel Prahy zastali, jsou představitelé místní samosprávy. Ti se sice snaží bojovat za to, aby byla riziková ambasáda z jejich území přesunuta, zatím však nezískali od celorepublikových politiků žádnou podporu. Je proto více než reálné, že jim představitelé parlamentních stran nepomohou a obětují je – to aby se na nás ostatní arabské ambasády nezlobily, kdybychom si dovolili proti Palestině ostře zakročit. A tak budou životy obyčejných lidí nadále vystaveny riziku, ne-li přímo obětovány, až Palestincům pod rukama bouchne něco silnějšího.

Chování Palestinců také nepřekvapuje. Rodina mrtvého diplomata-pyrotechnika obviňuje z celého incidentu někoho jiného: prý to byl atentát. Palestinci z něho přímo viní Izrael a nepřímo říkají, že Češi (policisté) falšují důkazy. Ministr palestinského ministerstva zahraničí tvrdí úplně něco jiného než pracovníci ambasády v Praze. Co jim také ovšem zbývá? Říci pravdu? To oni nikdy nedělají. Ve lži a podvodu jsou stejně zdatní jako nacisté či bolševici.

Byť česká policie zmenšila přiznaný počet zbraní ze 70 na 12 včetně nespecifikovatelného množství trhaviny, bylo by zajímavé zjistit, co se stalo s chemikáliemi nalezenými na místě činu, o kterých se v prvních hodinách hovořilo, poté však najednou ticho po pěšině a ani slovo.

Je zřejmé, že mají Palestinci s českou kontrarozvědkou BIS velký průšvih. Palestinci kvůli odhalení jejich mini-skladu a BIS kvůli tomu, že jeho existenci tolerovala nebo o něm nevěděla?  Je proto v zájmu obou, aby se tento delikt pokud možno „vhodně“ vyšetřil a co nejrychleji zametl pod koberec. Tedy tak, aby se pošpinění aktéři dostali pokud možno z obliga. Česká policie a Ministerstvo vnitra mají naopak velké plus. Nezalekli se palestinských diplomatů a jednali rázně s cílem chránit obyvatele České republiky před akutní hrozbou.

Jsem přesvědčen, že je povinností nás všech, ať jsme již Pražáci nebo ne, vyjádřit podporu obyvatelům ohrožené lokality a donutit české celorepublikové politiky a úřady, aby tuto hrozbu odstranili. Je třeba, aby začali sloužit opět nám, občanům, a ne (bývalým) teroristům, byť jsou chráněni diplomatickou imunitou.

Více informací o demonstraci je možné se dovědět zde.

Krátke video o tom, jak Palestinci zasévají nenávist

Izraelské obranné síly (IDF) chrání před palestinskými bojovníky nejen židy, ale i křesťany a muslimy. Palestinci rádi používají ženy a děti jako živé štíty, a poté z jejich smrti obviňují Izraelce. IDF naopak brání ženy a děti bez ohledu na jejich vyznání.

Palestinští islámští aktivisté vychovavají děti již od malinka, aby si zvykali být sebevražednými atentátníky pro věc Alláhovu a palestinských politiků - foto je ukázkou z jejich propagandy určené muslimům.

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 8.1.2014 9:21 | karma článku: 32,75 | přečteno: 2329x