Obhájkyně sebevražedného terorismu je typickým českým muslimem?

V posledních dnech se opět zvedl zájem o české muslimy a jejich život, v rámci tohoto zájmu přinesly Parlamentní listy životní příběh české muslimky Jany Al Oukle, která sebe samu prezentuje jako průměrnou, „umírněnou“ muslimku, která ukazuje vzor většiny českých muslimů. Podařilo se ji, tak vstřelit vlastní branku a pro zasvěcené pozorovatele spíše podpořit obavu z šíření islámu v Česku.

Jana Al Oukla patří mezi neznámější české muslimky, proslavily ji slova odmítající sekularizmus, podpora sebevražedných atentátu proti izraelským civilistům nebo přizpůsobení muslimských přistěhovalců evropským hodnotám. (Více například zde.)

Patři k nejbližšímu okolí pražské mešity na Černém mostě a byla členkou redakce časopisu pražských muslimek AL MANARA, v kterém byli prezentováni jako správní muslimové islamističtí extremisté jako je Jusuf Qaradawi a spol. Který má do některých evropských zemí zakázány vstup pro podporu terorismu.

Tedy musím se smát, když Parlamentní listy prezentují jako „umírněnou“ muslimku a typickou ukázku českého muslima ženu, která se v mešitě chlubila před lidmi, že vychovává své děti tak jako by měli žít v Arabské (ne Evropské) zemi a že by byla hrdá, kdyby jejich děti zemřeli jako sebevražední atentátnici při útoku na Izraelce. Jak je vidět má Samer Sehadeha věrné „následovníky“.

Článek na webu Parlamentní listy zde.

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 6.10.2011 0:00 | karma článku: 18,40 | přečteno: 1314x