Nový domov pro bývalé muslimy v Čechách a na Moravě

Salman Hasan je jeden z víc jak 20 odpadlíků od islámu, kteří nalezli azyl v České republice. Různé křesťanské iniciativy mnohým těmto lidem pomohly začít nový život po opuštění islámu v České republice. A všem těmto lidem hrozí smrt z rukou pravověrných muslimů.

V České republice zatím k fyzickému útoku na bývalého muslima nedošlo, ale riziko stoupá s tím, jak narůstá zdejší muslimská komunita a jak sílí i sebevědomí pravověrných muslimů. Vezměte si jen příklad stovek muslimů, kteří zaútočili sečnými zbraněmi na kurdské demonstranty v Hamburku (podrobnosti zde). Nebo případy, kdy němečtí muslimové neváhali pobodat policisty zasahující proti agresivním muslimským demonstracím v Německu. A to nemluvím o vraždách a pokusech o vraždy kritiků islámu v jiných Evropských zemích.

Hrozba střetu s pravověrnými muslimy v České republice narůstá. Jak řekl v Brně americký profesor Bill Warner, umírněný muslim je muslim, co praktikuje islám třeba jen z 5%, jak se z něj stane 100% muslim, je násilný střet zaručen.

Česká republika byla zázemím pro odboj, jak proti bolševismu, tak nacismu a jsem hrdý na to, že se stává i zázemím pro boj s islamizací. Přes všechny ty Šabatové, Dienstbiery a podobné zrádce našich obyvatel, kteří dnes poklonkují islamizaci a mnohem dříve, kdyby již žili, by jistě byli i oddanými kolaboranty s nacisty. Málokdo ví, že například Šabatovou mnozí komunisti nesnášeli, ne kvůli tomu, že by byla demokratka, ale kvůli tomu, že chtěla být radikálnější než oni.

Přes dlouhodobou snahu Evropské unie, multikulturalistů i islamistů (podrobně to popisuji ve své knize Islám a islamismus v České republice), je stále Česká republika svobodnou zemí a je na nás, aby to tak i zůstalo.

Kdo je B.Sc. Salman Hasan, Ph.D.?
Bývalý asistent profesora na univerzitě v Basře je ředitelem křesťanské humanitární organizace Christian Outreach Ministry, pomáhá potřebným, káže a přednáší o pravé tváři islámu. Autor tohoto článku se s ním sešel nedávno v jednom českém městě.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 8.10.2014 18:02 | karma článku: 35,02 | přečteno: 2724x