Nová kampaň s cílem pozitivně propagovat islám v českém školství

Multikulturní aktivisté v Praze rozjíždějí novou kampaň, která má pozitivně propagovat islám v českých základních školách. Čeští studenti dokonce dostanou zaplaceno za to, že se stanou „tváří“ této pozitivní propagace islámu.

Za touto iniciativou jsou jednak známí islamofilové z Karlovy univerzity - například Klára Popovová, či kandidát do Evropského parlamentu za stranu Zelených a známý obhájce islamizace Šádí Shannaáh, či praktikující ortodoxní muslimka Kateřina Gamal Richterová a další.

V propagačním letáčku šířeném po internetu a v připojeném komentáři organizátoři projektu píší:
„Pro projekt "Muslimové očima českých školáků" hledáme studentky a studenty ve věku 15 až 17/18 let, kteří by se zúčastnili ukázkové hodiny a natáčení ilustračního videa o projektu. Seznámíte se s novými lidmi a ještě si za dvě hodinky přivyděláte 250 Kč! Akce proběhne již 2. dubna od 16 do 18 hodin ve škole na Nových Butovicích, více informací v letáčku. Prosím sdílejte:)“

Na webu projektu se můžeme dočíst, že:
„Projekt je financován z grantu Americké ambasády v Praze a za přispění Anna Lindh Foundation, dále spolupracujeme s Městskou knihovnou v Praze, která nám umožnila ve svých prostorách pořídit ilustrační fotografie k projektu. Za podporu děkujeme i Insaanu, centru česko-arabského kulturního dialogu. Projekt není financován žádnou z muslimských zemí či ambasád ani institucemi, které jsou s islámem úzce spjaté. V lednu 2014 získal projekt “Muslimové očima českých školáků” záštitu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.“

Zdůrazněné tvrzení organizátorů projektu, že nejsou financováni žádnou muslimskou zemí je směšné, neboť jak jsem poukázal již ve svém blogu o aktivitách Insaanu, centru česko-arabského kulturního dialogu zde, je mnohdy financování prováděno skrze prostředníky, nejspíše aby vše vypadalo, že činnost nemá propagovat islám.

O tom, že se muslimové a islamofilové snaží proniknout do českých škol a ovlivňovat české žáky pozitivní propagací islámu, podrobně píši ve své knize Islám a islamismus v České republice. Zdá se, že nejnovější projekt českých multikulturalistů jen potvrzuje, jak významná, ovšem veřejnosti ignorovaná bitva o mysl budoucích generací se odehrává na poli vzdělávání v České republice.

A kdo to vše podporuje a financuje? Samozřejmě kromě Vás, (skrze odvedené daně českému státu) potažmo Evropské unie, jsou hlavními sponzory a podporovateli projektu:
Základní škola v Nových Butovicích
České ministerstvo školství, mládeže a tělovychovy
Městská knihovna v Praze
Anna Lindh Foundation
Evropská unie (komise?)
Americká ambasáda v Praze

Podle podporovatelů projektu je v pořádku a správné, že nám po Čechách a Moravě budou v budoucnu chodit takto zahalení muslimové a praktikovat zde netolerantní islámské zvyky. Zdrojem je web projektu a tato fotka má prezentovat islamizaci ČR jako pozitivum:

Ukázka náborového letáku

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 27.3.2014 10:57 | karma článku: 37,76 | přečteno: 10130x