Norsko zavádí vulgární pornografii do učebnic základních škol

Rodiče v norském městě Trondheim jsou rozzuřeni učebnicí pro první ročník základní školy, kterou dostaly jejich děti. Učebnice obsahuje „omalovánky“ mužů, žen a dětí se zvýrazněnými pohlavními orgány. Z této „učebnice“ se mají norské děti učit abecedu a zároveň i projít sexuální výchovou, či spíše revolucí. Pro všechny rejpaly, zdrojem informace je slovenský web zde.

Zde jsou některé z „omalovánek“ z dané učebnice:

Obrázek ukrývá písmeno G jako gjemsel. Autorem je Henriflette.

Obrázek ukrývá písmeno E jako slon (elefant) nebo erekce (ereksjon). Autorem je Henriflette.

Obrázek ukrývá písmeno H jako halling nebo-li lidový tanec. Autorem je Henriflette.

Obrázek ukrývá písmeno N jako Nicholas. Autorem je Henriflette.

Rodiče rozzlobila nejen tato vulgarita, například močící muž do chobotu slona, ale i reakce ministra školství Torbjørna Røe Isaksena. Ten v rozhovoru pro média řekl, že „to jen my dospělí reagujeme negativně, protože myslíme jinak než děti“. Podle slovenského portálu pluska.sk se rodiče proti školnímu programu vzbouřili a odmítli nechat děti pracovat s takovouto „učebnicí“.

Co je alarmující je fakt, že norský ministr Torbjørn Røe Isaksen není žádný levicový politik, ale ministr za konzervativní stranu. Po britských konzervativcích vedených Cameronem, kteří otevřeně horují pro šíření islámu v Anglii, se ukazuje, že i norští konzervativci se snaží být progresivnější a levicovější než neomarxistické feministky.

Teď jen zbývá čekat, kdo první se v České republice bude inspirovat tímto norským příkladem a zavede ho do školních osnov. Možná by se podle těchto  „modernistů“ měly děti v první třídě seznámit i s přínosem homosexuality, pedofilie, BDSM a dalších sexuálních praktik …

Jak se zdá, tak norska vláda na jedné straně podporuje multikulturalismus a příliv muslimských přistěhovalců, ale na druhé straně se snaží morálně zničit zbytky morálky a studu již v malých dětech. Přitom patří Norsko k zemím s nejsilnějším antisemitismem v dnešní Evropě, takže na údajně židovské spknutí s cílem zničit morálku bílých Evropanů tuto nechutnost nikdo svádět nemůže ...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 24.10.2014 12:21 | karma článku: 38,49 | přečteno: 14942x