Německý soud rozhodl, že varovat před islámem je zločinem

S postupující islamizací Německa postupuje i posilování represí ze strany multikulturního režimu. Aktuálním příkladem je případ Němky, která byla odsouzena soudem za podněcování nenávisti k islámu neboť si dovolila mezi obyvateli Německa sbírat podpisy proti budováni nové mešity a islámského centra.

Čtyřiasedmdesátiletá Maria Frank, jedna z předních členů občanské iniciativy Pro budoucnost Německa, sbírá na veřejnosti pokojně podporu proti budováni mešity a islámského centra v německém Mnichově. Každodenně je vystavená nenávistným útokům Antify, členů Strany zelených a multikulturalistů. Přes toto zastrašování a teror usiluje o probuzení německých občanů z letargie a vyzývá je, aby neměli z islámu a kolaborantů mezi Němci strach a postavili se na odpor islamizaci a diktatuře multikulturalismu.

Když muslimové a levice neuspěli s psychickým terorem a zastrašováním uchýlili se k nátlaku za pomoci soudu a obvinili tuto starou paní z šíření nenávisti k islámu. Soud jejich stížnosti vyhověl a udělil ji pokutu tisíc euro. Provinila se mimo jiné tím, že na místě zvaném Rotkreuterplatz umístila transparent s nápisem, že po porážce islámské expanze u Vídně roku 1683 "arogantní Turkové a muslimové opět ohrožují Evropu".

Prokurátor na základě toho dospěl k názoru, že obviněná žena vyvolává strach z islámu a tím porušuje německé zákony. Proto ji obžaloval a soud mu dal za pravdu. Podle soudce by si měla obviněná uvědomit co je dovoleno a co ne". Tedy jasný výrok o tom, že kritizovat islám nebo varovat před jeho násilnou podobou je v rozporu se zákony Německa a tedy i Evropské unie. Je vtipné, že mnohem horší útoky muslimůna křesťanské církve či židy německým soudům, Antifě či straně Zelených nevadí.

Možná již brzy bude potřeba otevřít novou rozhlasovou stanici Svobodná Evropa, která bude vysílat do Evropské unie svobodné informace. Jinak to bohužel nevidím, když sleduji jak se postupně buduje ve jménu tolerance a multikulturalismu nová evropská totalita.

Bohužel bude-li pokračovat sjednocování této Evropské unie bude ubývat i naší svobody a již brzy se možná dožijeme toho, že i u nás budou lidé souzeni za své názory na islám a islamizaci a to vše ve jménu tolerance, multikulturalismu apod.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 19.2.2013 11:48 | karma článku: 41,12 | přečteno: 4343x