Nejde-li knihu kritizující islám zakázat, bude se o ní alespoň lhát

Psal jsem zde na blogu o tom, jak předseda Muslimské obce v Praze Vladimír Sáňka podal na mou osobu kvůli mé knize trestní oznámení. Zdá se, že snaha o diskreditaci mé osoby a mé knihy se posunula do další fáze. Ukazuje se, že zápas mezi obhájci islámu a jeho odpůrci dostává stále tvrdší podobu.

V internetovém obchodě Kosmas.cz se totiž u mé knihy Islám a islamismus v České republice (2. opravené vydání) objevila recenze, která vysloveně lže a očerňuje mou knihu s tím, že ji lidé mají ignorovat a raději kupovat díla známých postav pozitivně k islámu vystupujících spisovatelů Kropáčka a Ostřanského.

Protože různým lživým a pomlouvačným útokům rozhodně nehodlám ustoupit, napsal jsem autorovi recenze níže uvedenou odpověď. A sám si kladu otázku: kde ten svatý boj multikulturalistů a islamistů proti kritikům islámu skončí? Pouze lhaním a nátlakovými akcemi? Nebo jednou zajdou tak daleko, že poteče krev?

Pane Davide Pliska, tak za 1., vaše tvrzení v recenzi "protože se nejedná o nic víc, jak kompilát z autorových článků na blogu idnes" je lež a snadno se dá dokázat. Většina textů z knihy se na mém blogu vůbec nevyskytuje.

2. dále také tvrdíte, že "Autor jako zdroj většiny informací uvádí "archiv autora" což je také lež, protože to se v knize vyskytuje přesně pouze 9 x z více jak 200 odkazování na zdroje. Pokud je pro Vás 9 odkazů většina z celkových 200, pak se naučte počítat.

3. vaše tvrzení, že „Dílo by bylo zajímavé, kdyby se nesnažilo prezentovat názor na muslimskou komunitu objektivně, protože to se vůbec nedaří a je z něj spíše patrná osobní motivace se tímto pamfletem pomstít vedení muslimské obce“ spíše nasvědčuje, že je vaším záměrem diskreditace mé osoby a snaha lidi odradit od čtení mé knihy, neboť jde opět o vaši fabulaci a výmysl. Naprostá většina částí mé knihy odkazuje na jiné zdroje a je spíše souhrnem informací (tj. zprávou), než osobním popisem.

4. odborná korektorka této knihy by ráda věděla něco více o Vašem tvrzení, že „po formální stránce je kniha plná nedostatků, obsahuje spoustu překlepů a hrubek“, protože to považuje za urážku a pomluvu své práce, kterou vykonává nejen pro mne, ale i jiná nakladatelství. Jste tedy ochoten své tvrzení dokázat? Nebo opět lžete, jak se již výše prokázalo?

5. závěr Vaší recenze se slovy: „tvrzení v ní obsažené nejsou podloženy žádnými věrohodnými zdroji, které by si mohl každý ověřit.“ jen dokazuje, že má kniha leží českým islamistům a muslimským aktivistům v žaludku a rádi by odradili veřejnost od toho, aby ji četla. Protože již Vaše tvrzení o tom, že výroky v knize obsažené jsou neprůkazné, je opět lží. Kterýkoliv čtenář si může knihu přečíst a většinu MÝCH tvrzení si ověřit sám.

Ale upřímně řečeno Vám rozhodně za vaši neobjektivní a lživou recenzi děkuji a doufám, že ji zde administrátoři Kosmasu nechají, neboť je více než jasným důkazem o tom, že odvádím dobrou práci a islamisté a podporovatelé islamizace Čech a Moravy jsou velmi nesví z toho, že tato kniha existuje. Je totiž otázkou, jestli vůbec nějaký pán jménem David Plíska existuje a nejde opět jen o jeden z mnohačetných pokusů, jak očernit knihu a mne, jako jejího autora.

Každý zájemce si může knihu vzít a přečíst v knihovnách či knihkupectví a na místě se rozhodnout, jestli si ji koupí. Reklama, jíž dělá této knize trestním oznámením Vladimír Sáňka z Muslimské obce v Praze či různí lidé snažící se psaním a agitací docílit toho, aby se lidé o knihu nezajímali, je víc než dobrá a rozhodně ukazuje jejich strach z obsahu této publikace.

S pozdravem autor knihy Lukáš Lhoťan

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 20.2.2014 10:01 | karma článku: 28,77 | přečteno: 1162x